1-åringen är livrädd för barnvakten – då ser mamman den otäcka sanningen på övervakningskameran

Annons

Att lita på andra människor är inte det lättaste, särskilt när det handlar om att låta någon annan människa ta hand om sina barn.

Det är inte många som är bekväma med att lämna iväg sina barn för att låta någon annan ta hand om dom, men ibland så krävs det för att vi ska kunna gå till arbete och så vidare.

Här i Sverige har vi tur att vi har förskola men så ser det inte ut i hela världen. Vi människor har en tendens att ta vissa saker för givet eftersom vi själva har det. I vissa länder krävs det att man anlitar barnvakter eller så kallade nannys för att få hjälp med barnen. Att hitta rätt är inte det lättaste vilket mamman Whitney även fått erfara.

Whitney har en dotter som är 1 år gammal och heter Raylee. Eftersom hon både jobbar och studerar juridik så får hon inte tiden att räcka till. Därför behövde hon hjälp av någon som kunde ta hand om dottern medan hon jobbar och studerar.

Tillsammans med sin make Chris så fick dom tag i en nanny som dom valde att anlita. De kände igen henne tidigare från gymnasiet vilket även sågs som en bonus. Till en början så var allt frid och fröjd och allt verkade gå bra.

Familjen kände sig trygga med sitt val då kvinnan som jobbade som nanny hade erfarenhet från förr och även hade utmärkta referenser vilket gjorde att deras förtroende ökade ytterligare.

Däremot så började familjen märka att någonting inte var som det borde. Varje gång barnvakten kom till familjens hem så försökte lilla Raylee gömma sig.

Annons
Annons

Eftersom paret misstänkte att någonting var fel så installerade de en dold övervakningskamera. När paret sedan tittade på övervakningsfilmen så ringde dom omedelbart till polisen.

Filmen visar hur barnvakten beter sig riktigt illa åt mot deras lilla 1-åring och våldsamt slår till henne. Senare så märker man hur barnvakten upptäcker kameran då hon riktar bort den mot en vägg.

Efter att polisen hade blivit kontaktad så kunde kvinnan gripas och till följd av detta så arbetar nu Whitney med att sätta upp en grupp där de ska kunna varna andra föräldrar för dåliga barnvakter.

Annons

I videospelaren här kan ni se ett nyhetsinslag från händelsen.

Sponsrat innehåll

Andra läste även