10 anledningar varför du aldrig någonsin ska skaffa en schäfer – nummer 8 fick mig att tänka till

Annons

Idag vet vi alla hur sjukligt farliga och skogstokiga tyska schäferhundar är, vilket har lett till att vi mer eller mindre kände oss tvungna till att skriva ihop en artikel för att faktiskt bevisa HUR hemska de är!

Se alla 10 bilder nedanför själv, och avgör om det är en hundras som du skulle vilja (eller ska vi säga våga?) leva med i ditt hem, tillsammans med din familj.

För ingen vill väl att en blodtörstig och livsfarlig hund ska äta upp hela familjen under nattens gång? Eller?

Håller ni med?

#1. De totalt avskyr att mysa!

Det absolut värsta en tysk schäferhund vet, är att spendera tid med familjen – och framförallt att mysa i soffan med barnen! Bilden nedanför beskriver vad vi säger EXAKT.

#2. De är livsfarliga att ha i närheten av små barn!

Precis som bilden visar nedanför är de totalt jäkla livsfarliga att ha i närheten av små barn.

#3. De kommer direkt att roffa åt sig alla dina tillhörigheter – speciellt de du älskar mest.

Om du har planer på att införskaffa dig en schäferhund bör du ha i åtanke att du inte kommer att få ha något som du älskar i fred igen. INGENTING. Inte ens ditt Xbox är tryggt!

Annons

#4. De avskyr långa bilfärder. Att åka på roliga äventyr är det värsta en schäferhund vet.

Att åka bil med en schäferhund är totalt hopplöst och ger absolut ingenting. Som bilden nedan visar vantrivs hundarna med långa bilfärder och äventyr är egentligen ett enda stort no-no.

#5. De kommer inte överens med andra djur för fem öre…

Om du är dum nog att skaffa dig en schäfer bör du ha i åtanke att de inte går ihop med andra djur – alls. Precis som bilden nedan visar klarar de inte av andra djur och blir direkt aggressiva.

Annons

#6. De avskyr sömn och kräver ständigt din uppmärksamhet!

En schäfer kräver ständigt – 24/7 – din uppmärksamhet, och att sova finns bara inte. Bilden nedanför är gissningsvis ett montage av något slag.

Annons

#7. De kommer att förstöra ditt boende och gissningsvis precis allt som du äger!

Skaffa aldrig en schäfer. Det skulle antagligen kännas tryggare att skaffa en leopard eller tiger – men fan inte en schäfer!

#8. De fungerar inte alls med andra hundar – någonsin!

Man kan aldrig ha fler än en schäfer, för det är så klart livsfarligt. Att dessutom blanda en schäfer med en annan hund är ännu mer farligt! Se bara bilden nedanför!

#9. Också är de så sabla fula!

Eller hur?! Kolla bara bilden nedanför!

#10. Skaffa aldrig mer än en schäferhund!

Tids nog så kommer de att äta upp varandra, bokstavligen talat. Bilden nedanför är tagen direkt från en intensiv fight.

Well, ja… Vi försökte ju åtminstone, men hur vi än försöker att vända och vrida på det, så kan man aldrig neka att en schäfer är det ultimata husdjuret – och ens bästa vän för livet! En mer lojal kompis kommer du antagligen aldrig någonsin att hitta, hur mycket du än söker.

Sponsrat innehåll

Andra läste även