10-åriga Victoria dödad och styckad i badkar: Mamma lät främmande man misshandla henne

En mamma lät en främmande man våldta, döda och stycka sina 10-åriga dotter.

En båda obskyr och förfärldig händelse har skakat invånare i Albuquerque i New Mexico, där en mamma har erkänt att hon låtit flera män våldta och misshandla hennes 10-åriga dotter till döds

Mamman själv var delaktig i mordet.

Det skriver nydailynews.com.

35-åriga Michelle Martens, mamman till flickan, berättar för polisen att hon letade efter män online och på sitt jobb som kunde tänka sig att utnyttja hennes dotter sexuellt. Mamman berättar att dottern tvingades ha sex med tre olika män, varav en en kollega till henne.

En av de andra männen som Michelle Martens hittade online, var 31-årige Fabian Gonzales. Han är, tillsammans med sin 31-åriga kusin Jessica Kelly och modern själv åtalad för mordet på 10-åriga Victoria. Victoria blev våldtagen, mördad och styckad på sin 10-årsdag.

Polisen har berättat att Victoria, innan sin död, hade fått metamfetamin i kroppen, blivit våldtagen, kvävd och stucken med en kniv innan hon styckades i ett badkar.

Michelle Martens har berättat för polisen att det var Gonzales och Kelley som styckade flickan.

Mamman har berättat att hon inte gjorde det för pengar utan att hon ville se sin dotter bli misshandlad.

I utredningen har polisen hittat inspelningsutrustning som de misstänker har användts för att spela in och distribuera barnpornografi.

Det är inte säkert hur länge Michelle Martens har arrangerat de sexuella besöken innan dess att dottern mördades.

Sponsrat innehåll

Andra läste även