10 saker han önskar att du gjorde när ni har sex

10 glödande tips för att göra aktiviteterna i sovrummet lite hetare.

Sex ska vara roligt och härligt, men när den ena parten är passiv i sängen försvinner passionen och lusten snabbt, och upplevelsen blir tråkig och rutinartad. 

För män är det fantastiskt att känna att hon verkligen vill ha honom – och det kan hon visa på flera sätt. javascript:”;

Här är 10 saker som alla män enligt thoughtcatalog.com kommer älska dig för att du gör när ni har sex: 

1. Ta av hans kläder

Det finns inget hetare (inte mycket i varje fall) än en kvinna som visar att hon verkligen njuter av att ha sex. Om han inte redan är naken, så slit av honom tröjan över huvudet medan ni har sex. Det kommer definitivt att göra honom glad att du både vill se och känna på hans kropp. 

2. Håll om honom med benen

Ett fast tag om hans midja med dina ben medan ni är i full gång med missionären gör att han direkt känner att du gillar det lika mycket som han. Korsa dina anklar om du kan. Du kan också lägga upp dina ben på hans axel – hett!

3. Kela med hans rumpa

Ta tag i hans rumpa och dra honom närmare intill dig medan han ligger ovanpå dig. Det kommer göra hans stötar ännu djupare och han kommer att njuta av ditt engagemang. 

4. Rör vid dig själv

Smek din egen kropp och lek med dina bröst. Han kommer älska det han ser – och komma ihåg det. Och om du dessutom kan ge dig själv en orgasm så har ni båda vunnit. 

5. Knip knip knip

Knip ihop underlivet när ni har sex. Det kommer att kännas skönt för honom. Han känna dina muskler och du blir tightare omkring honom. Han kommer älska det. 

6. Ta tag i hans hår

Dra hans ansikte nära ditt och ge honom en passionerad kyss. Eller så kan du dra hans huvud bort från dig, så att ni ser varandra djupt i ögonen medan han är inne i dig. 

7. Håll fast hans armar

Ett fast grepp om hans spända överarm är skönt för er båda två. Det visar honom att du tycker att han är sexig och att hans kropp är het, vilket han älskar att få bekräftat. Han älskar att få komplimanger lika mycket som du. 

8. Visa honom vägen

Ta tag i hans händer och placera dem på din kropp – precis där du vill ha dem. Han gillar att du tar befälet och vägvisningen visar honom vad du tänder på.

9. Dirty talk

Tystnad kan vara rätt pinsamt. Heta ord kan istället göra upplevelsen ännu mer passionerad för er båda två. Berätta för honom hur mycket du njuter av det och vad du vill att han ska göra med dig. Och säg till honom när du håller på att komma – det kommer ta honom till sjunde himlen. 

10. Var romantisk 

Om ni är förälskade – se varandra i ögonen. Det gör upplevelsen ännu mer intim. Kyss honom mjukt på läpparna, kinderna eller i pannan – och alla andra ställen. Hans nacke, hans bröstkorg, hans nyckelben. Han kommer njuta av varenda kyss för att de kommer från dig. 

Sponsrat innehåll

Andra läste även