Vi hoppas din partner aldrig säger det här!

Ibland så träffar vi fel partner. Du blir kär i personen och ni bygger upp en relation tillsammans. Din man berättar om den kärlek han har till dig och ni skapar tillsammans stora planer för framtiden. Plötsligt går någonting väldigt fel. Du förstår inte vad som händer eftersom allt nyligen var så pass bra. Är detta en situation som du känner igen?

Tyvärr är svaret enkelt. Din man har troligtvis börjat vara otrogen mot dig. Tro det eller ej men det händer! Ingen gillar att bli bedragen. Men ett faktum är, när du är kär, kommer du förmodligen blint tro på varenda ord som din partner säger till dig. Det är hög tid för dig att du öppnar dina ögon!

Idag vill vi hjälpa dig med detta som är ett väldigt vanligt förekommande problem. Dessutom har vi förberett en lista över saker som män säger när de är otrogna i ett förhållande. Om du känner igen dig gällande någon punkt kan det vara hög tid för att bli mer uppmärksam för att sedan vidta åtgärder. Bläddra längre ned för listan.

1. Hon är bara en vän

Det är ofta som han smsar eller pratar med någon. Denna ”någon” är en annan tjej. När du frågar honom ”vem är det?” svarar han bara ”ingen” eller ”bara en vän”.

2. Rör inte min telefon

Det här är den mest övertygande orsaken till att något är fel. Han gömmer sin telefon och låter dig inte röra den. Han är rädd att du kan se textmeddelanden från den här tjejen eller ens hennes foto.

3. Han säger att du är otrogen mot honom

Alla som bedrar sin bättre hälft kommer anklaga sina partners för otrohet. Detta verkar vara en vanlig reaktion eftersom han själv inte vill bli utsatt för det som han utsätter dig för.

4. Du är inte tillräckligt bra

När din pojkvän går bakom ryggen på dig, försöker han komma på ursäkter. Han intalar sig själv att du inte är tillräckligt bra för honom och det var därför han träffade en annan tjej.

5. Han ber dig att inte tvätta hans tvätt

Enda anledningen till detta är för att han inte vill att du ska se fläckar eller känna någon parfymlukt från någon annan. Låter kanske långsökt men så kan det faktiskt vara.

6. Jag måste jobba över

Han jobbar oerhört mycket, men det är inte av den anledningen som han kommer hem sent. Det är för att han träffar en annan tjej.

7. Jag älskar dig fortfarande och vill vara med dig

Han sa detta även till en annan tjej och nu säger han det till dig också. Saker gick inte som han ville. Han är besviken och inser att han förlorar dig.

8. Jag ville inte såra dig

Det här är kanske den mest dumma och smärtsamma orden man kan få höra. Du borde fråga honom ”Vad ville du ha?”. Han föreställer itne ens vilken smärta han orsakar dig.

9. Jag vill inte förlora dig

Han vill vara med dig och samtidigt sova med en annan tjej. Att du kommer lämna honom skrämmer han ordentligt!

10. Hon betyder ingenting för mig

Denna lögn har vi hört flera gånger och vi kommer att höra den igen. Om hon inte betydde något för honom skulle han aldrig varit otrogen mot dig.

I videon här nedan får du se saker som män ofta säger när de är otrogna:

Dela gärna videon och tipsa dina vänner!