10 tecken på att du sällskapar med en härlig kille som du aldrig ska släppa taget om

Känner du igen dig i listan? Grattis – då har du hittat din drömprins!

Det här med relationer är inte alltid enkelt, och ibland är det svårt att veta om man är med rätt person.

Därför har vi listat några saker som verkligen visar att din partner är en bra match!

Här är 10 tecken på att du är tillsammans med en kille som du ska hålla hårt i:

1. Han älskar dig trots dina ryck och din pinsamhet

Han vet att du inte är perfekt. Han vet att du kommer att ha dina stunder konstiga stunder. Han förstår att även dina brister. Han har vant sig vid dig och sig inte om dina dåliga sidor. Han förstår att dina brister och ryck är en del av vem du är. Trots detta, älskar han hela dig, både de goda och de dåliga sidorna.

2. Han blir inte konstig eller känner sig äcklad på grund av din mens

Flera omogna män är helt enkelt tillbakadragna när det gäller den kvinnliga kroppens anatomi. De vill inte ha något att göra med dig och dina menstruella problem, eftersom de helt enkelt är äcklade. Detta visar att de objektifierar dig genom att behandla din kropp som om den fungerar konstigt. En man som verkligen älskar dig skulle inte äcklas. Han skulle vara mogen nog och förstå att menstruation är en fullständigt normal del av en kvinnas liv.

3. Han försöker inte vara någon annan än sig själv

Han låtsas inte. Han ändrar inte sitt beteende bara för att alla skall tycka om honom. Han försöker inte vara någon annan än sig själv. Han är fullständigt bekväm med att vara sig själv, eftersom han vet att det är tillräckligt. Han är inte falsk. Han döljer inte något om sig själv. Du vet att det alltid handlar om en “du får det du ser” situation med honom. Han skulle aldrig vara oärlig mot dig och därmed behöver du aldrig oroa dig över att han skulle vara en ulv i fårakläder. Du behöver inte heller vara rädd, eftersom du vet att han aldrig skulle göra något elakt mot dig med avsikt.

4. Han vill inte gå och lägga sig innan ni har rett upp ert bråk

Naturligtvis är vi alla aningen olika och det finns ingen som har exakt samma åsikter som dig gällande allting. Du kommer aldrig hitta en man som har samma åsikt som dig gällande allting. Det som dock är bra med honom, är att han försöker reda upp bråket. Han vill aldrig att ni skall gå och lägga er i strid med ryggarna vända mot varandra. Han är alltid villig att kompromissa och diskutera med dig.

5. Han försöker få dina föräldrar att gilla honom

Han förstår hur viktig din familj och dina föräldrar är för dig. Det är även därför han verkligen försöker få din familj att tycka om honom. Han försöker alltid få dina föräldrar att inse att hans avsikter är verkliga och goda. För honom är det lika viktigt att dina föräldrar gillar honom, som det är för dig.

6. Han är alltid trevlig, oberoende vad ni gör eller var ni är

Det är alltid roligt då ni är tillsammans. Det spelar inte ens någon roll var ni befinner er eller vad ni gör. Den enda saken som spelar roll är att ni båda är tillsammans och glädjas av varandras närvaro. Han får dig att känna en lugn och bekväm känsla då ni är tillsammans. Du känner aldrig spänning eller stress med honom. Hans närvaro är alltid den perfekta tillflyktsorten för dig.

7. Han är en duktig kock

Du kanske tycker att detta är alldagligt, men att ha en kille som kan laga mat är definitivt ett gigantiskt plus. Föreställ dig att du kommer hem från en stressig dag på arbetsplatsen och märker att han har dukat fram en härlig middag för er båda. Detta är bara ett av hans karaktärsdrag som bidrar till din övergripande lycka och lättnad. Han söker alltid efter olika sätt att göra dig lycklig.

8. Han litar på dig och ger dig orsak att lita på honom

Förtroende är en mycket viktig del av ett förhållande. Du kan rentav inte vara i ett långvarigt förhållande med en person som du inte litar på. Det fungerar helt enkelt inte. Det finns ingen stabilitet eller samstämmighet i ett förhållande där förtroende till varandra är icke-existerande. Par kan inte konstant vara på vakten, utan de måste alltid kunna lita på varandra.

9. Han kommer alltid på nya sätt hur han kan visa att han älskar dig

Han har inte enbart en sträng på lyran. Han vill alltid skämma bort dig med överflödig kärlek och ömhet, men han gör inte samma sak gång på gång igen. En prioritet för honom är att aldrig mista en möjlighet att visa sina känslor för dig, vare sig det är genom större eller mindre gester. Han vill alltid att du skall veta hur viktig du är för honom.

10. Han är konsekvent

Han är stabil. Han är någon som verkligen dyker upp varje dag. Han är inte varm och skön en dag, och iskall den nästa. Han är inte matt. Du vet att han alltid håller sig till ert förhållande så länge ni är tillsammans. Du kan alltid räkna med att han finns där för dig, även då du minst anar det.

Sponsrat innehåll

Andra läste även