11-årig tjej mobbade en annan elev: nu hyllas styvmamman för sitt speciella straff

Annons

Du kommer aldrig gissa vad hon planerade.

En kvinna som heter Ally Olsen har nu skapat rubriker eftersom hon kom på ett mycket unikt straff för sin pappdotter, Kaylee.

Ally hade fått veta att hennes dotter hade mobbat en annan elev på hennes skola, och hon ville att den lilla flickan skulle förstå att det inte var okej.

Skolan hade kontaktat Ally för att informera henne om att hennes 11-åriga styvdotter, Kaylee Lindstrøm, hade mobbat andra elever, bland annat sagt till dem att deras kläder var smutsiga, skriver ABCNews

Annons

Dottern ska bland annat ha sagt till andra elever att de var äckliga och att deras kläder såg billiga ut. 

Ally kunde inte prata med Kaylee om mobbningen och bestämde sig för att ta henne till en klädaffär med hennes dotters pappa, Mark.

Men de hade inte för avsikt att ta henne till en galleria, utan snarare en secondhandbutik, där Ally fick Kaylee att välja det ”mest avskyvärda plagget” hon kunde hitta.

Annons

”Hon plockade fram saker och sa: ”Mamma, det är det fulaste jag någonsin sett”, som jag sa åt henne att lägga det i korgen.”

Upplevde själv mobbning

Till Kaylees stora förvåning tvingade hennes föräldrar henne att bära de ”hemska kläderna” när hon gick i skolan – och det måste ha fungerat. 

Kaylee beskrev faktiskt den mobbning hon själv utsattes för som ett resultat av straffet.

”Varför skulle de göra så mot mig? Jag är fortfarande en normal person. Det spelar ingen roll vad du har på dig”, sa hon efter att ha upplevt mobbningen på egen hand.

I videon kan du se kläderna som flickan bar i skolan.

Annons

Andra läste även