Kvinnor är från Venus och män är från Mars, sägs det ofta. Och antagligen ligger det lite sanning bakom talesättet, för män och kvinnor kan skilja sig åt oerhört. Framförallt kroppsligt!

I vanliga fall brukar män oftast skryta om hur grymma de är i sängen, hur välutrustade de är eller hur erfarna de har blivit med åren. Det pratas nästan aldrig om oerfarenhet öppet bland männen.

Och det pratas heller aldrig om hur män kan uppleva det kvinnliga könsorganet, framförallt vid en första beröring. Men här är 11 modiga män som öppet pratar om sina hemliga tankar om det kvinnliga könsorganet!

Hur modiga de är, å andra sidan, kan diskuteras. Eftersom alla män ville vara anonyma. Men det är intressant läsning, både ur ett manligt och kvinnligt perspektiv! Alla 11 uttalanden om det kvinnliga könsorganet finner du i vanlig ordning nedanför! Kanske känner du själv igen dig i någon av de hemliga tankarna?

1. Härligt! Då vet vi alla vart ingång sitter nu!

2. Varje gång hittar man uppenbarligen helt nya saker där nere!

3. Här är väl något jag åtminstone kan hålla med om!

4. Har ni hittat en liten ”knapp” så är ni på rätt väg, killar!

5. Även monster kan vara snälla. Eller hur?

6. Det känns lite som att någon missade sexualkunskapen i skolan?

7. Cirka 37 grader ren kärlek!

8. Det gamla talesättet om att den luktar fisk är alltså ingen myt?

9. Min spontana gissning var att din beröring fick henne tillfredsställd!

10. Har vi inte alla lärt oss i pandemin att tvätta händerna vid det här laget?

11. Då har man banne mig ett vältränat könsorgan där nere!

Har du några hemliga tankar om det kvinnliga könsorganet som du inte har vågat dela med dig av? Passa på i kommentarsfältet nu, när det ändå är på tapeten!