12-åring våldtog sin 6-åriga syster

En 12-årig pojke från Swindon, England har förgripit sig sexuellt på sin 6-åriga syster vid ett flertal tillfällen.

Enligt honom var ett av övergreppen ett försök att härma något som han sett i spelet Grand Theft Auto.

I England har en 12-årig pojke förgripit sig sexuellt på sin 6-åriga syster vid upprepade tillfällen. Pojken menar att han vid ett av tillfällena hade sett en sexuell akt i tv.spelet Grand Theft Auto och försökt härma handlingen.

Spelet är  väldigt populärt och har en åldersgräns på 18 år. I spelet kan man bland annat köpa prostituerade och utföra olika handlingar med henne, något som har fått en hel del kritik sedan lanseringen 2014, skriver Independent.

Vid upprepade tillfällen ska pojken ha våldfört sig sexuellt på sin 6-åriga lillasyster, ett av tillfällena ska ha inträffat på julafton och övergreppen ska ha inträffat när vuxna befunnit sig i annat rum eller har sovit.

Enligt pojken har en incident skett efter att han sett en sexuell händelse i tv-spelet, men det är oklart vilket specifik handling i spelet som han har försökt härma.

Övergreppen upptäcktes efter att flickan berättat om dem för en vän på sin skola, som sedan har berättat för en lärare.

Pojken erkände tre fall i rätten av våldtäkt och ett fall där han har uppmanat sin syster att delta i en sexuell aktivitet. Åklagare menar att de hela har grundat sig i att pojken har sett pornografiskt innehåll och själv ville prova hur det var.

Brottet kan komma att strykas

I nuläget befinner sig pojken på en terapianläggning och kommer att befinna sig där under en tid som rätten har bestämt. En överenskommelse har gjorts som innebär att brottet kommer att strykas från pojkens register om han stannar på anläggningen under den tid som rätten har bestämt.

Enligt pojkens advokat är anläggningen ett tillfälle för pojken att hamna på rätt spår och i rätten meddelande han att den tolvåringen har öppnat upp sig för personalen och att det fungerar bra.

När pojken får frågan från domaren om han själv tror att han kommer kunna begå samma brott igen svarar han:

– Jag skulle stoppa mig själv, jag har lärt mig att det är fel, skriver Independent.

Sponsrat innehåll

Andra läste även