12 bebisar som totalförstörde drömbilden för sina föräldrar – nummer 9 fick mig verkligen att skratta högt

Visst är barn härliga?

Någon av det absolut bästa vi har här i livet är våra avkommor – och våra avkommors avkommor. Även om barn får dig till att bli gråhårig snabbare än en amerikansk president och mer orolig än VD:n för Postnord så ger de samtidigt världens största tänkbara lycka!

Att föreviga de små liven är vanligt förekommande hos i princip alla – oavsett om du väljer att göra det hemma eller hos en fotograf. Här är 17 föräldrar som ville föreviga deras livs bästa stunder hos en professionell fotograf. Problemet är bara att bebisarna verkar inte vilja samarbeta riktigt på det sätt som föräldrarna antagligen hade önskat.

Se alla underbara bilder nedanför! Nummer 9 fick mig bokstavligen talat till att skratta högt, och pappan tackar nog gudarna över att havet ligger tätt intill.

#1. På första bilden ser pappan nöjd ut – men på andra är det bebisen som ser hemskt nöjd ut medan pappan ser lite mer bekymrad ut.

#2. Pappan kan inte hålla sig för skratt, mamman försöker att fånga upp diarré och hundens ögon säger ungefär: ”skaffa en bebis, sade dem. Det blir kul, sade dem”.

#3. Det här var nog inte riktigt vad pappan hade föreställt sig hos fotografen.

#4. Bebisen kan bajsa hur mycket han vill, pappan är lika stolt och nöjd ändå! Men storebror är inte sen med att peka ut problemet.

#5. Är det detta man kallar konstverk?

#6. Föräldrarna ser mäkta imponerade ut!

#7. Man kan fråga sig varför pappan ser så missnöjd ut?

#8. Snacka om pricksäkerhet!

#9. Finns det något finare än en fontän i bakgrunden? Eller jaha – det var visst ingen riktig fontän…

#10. Det perfekta mor- och dotterkortet! Gissa om det ska hänga på sovrumsväggen?

#11. Reaktionen säger nog allt om den här bilden!

#12. Storasyster ser ytterst ovetande ut vad som precis har skett!

Fick bilderna dig till att le?

Sponsrat innehåll

Andra läste även