13-åring väntar barn med 10-åring: ”det var kärlek vid första anblicken”

Annons

13-åriga Daria berättar att hon träffade 10-åriga Ivan för över ett år sedan, och att det var kärlek vid första anblicken. Nu kommer de två barnen få barn tillsammans.

”Det var en vän som presenterade oss för varandra. Och två dagar senare var vi tillsammans, berättar Daria till rysk tv.

”Ivan sa att han var förälskad i mig. Vi försökte vara tillsammans så mycket vi kunde. Vi gick hand i hand på gatan,” säger Daria, enligt Mirror.

Det unga paret kommer från den ryska staden Zheleznogorski.

Blev mycket illamående

Daria började gradvis känna sig dålig. Hon var mycket illamående. Hennes mamma, Elene, tog sin dotter till läkaren, men där fann de inget fel med henne. Ingen trodde att den unga flickan kunde vara gravid.

Så småningom började hennes mor misstänka och hon köpte ett graviditetstest för sin dotter. Då fanns det ingen tvekan längre. Daria var gravid.

Annons

”Jag var i chock. Jag fick inte fram ett ord. Men när vi senare pratade om det sa min dotter att hon inte skulle göra en abort, och jag stöder henne i det, ”säger Darias mamma.

Annons

Förstod inte vad som hade hänt

Många tror att Ivan inte kan vara pappan till barnet eftersom han är för ung för att vara far. Men Daria hävdar att den unga pojkvännen är pappan och säger att de hade sex hemma medan hennes mamma var borta.

Ivans mamma, Galina, säger att hon vill hjälpa de två barnen att ta hand om det lilla barnet när det kommer.

”Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga när jag fick reda på att min tioåriga son skulle bli far,” säger hon.

Annons

”Jag tror inte heller att Ivan verkligen förstod vad som hade hänt,” fortsätter hon att säga och tillägger att det unga paret aldrig använde skydd, och att de uppenbarligen inte förstod konsekvenserna.

De två har gästat en rysk talkshow där det unga paret pratar om graviditeten, och historien har nu skapat rubriker runt om i världen.

Sponsrat innehåll

Andra läste även