13-åringen förvirras när människor på poolpartyt säger att hon är gravid – så hon gör ett graviditetstest

Annons

Vilken historia! Vad tycker ni om det här?

När man börjar komma upp i tonåren så blir det tufft. Att ta sig igenom denna period i livet är en utmaning för alla på ett eller annat sätt. Vi har alla våra utmaningar som vi tar oss igenom och detta är en fas i livet som formar en stor del av hur vårat vuxna liv börjar.

För att klara sig i vuxenvärlden så är det bra om man får lära sig saker i tonåren. Allt från hushållssysslor så som matlagning, tvätta, städa, diska till att lära sig sociala färdigheter som man kan ta med sig i framtiden.

Men det är kanske inte så enkelt alla gånger. Runt omkring så finns det andra barn som alla blir uppfostrade på sitt sätt och det är lätt hänt att människor sätts mot varandra, redan i så låga åldrar.

I grund och botten handlar det förmodligen om dålig självkännedom och att man är osäker på hur man ska vara och bete sig för att ”få vara en i gänget”. Ingen vill stå utanför och det är kanske därför det blir så hårt många gånger.

När någon utifrån uppenbarar oss om att någonting annorlunda har skett så kan det vara en svår situation att tackla. Speciellt när man är ung och gravid. Det går att hålla hemligt ett tag, men sedan så syns det väldigt tydligt vad som försiggår.

Allt började på ett poolparty

För 13-årige Kennedy Griest började det när hennes vänner tog en bild på henne vid ett poolparty.

Annons
Annons

Griest var som vilken gymnasieelev som helst och gick på en skola i Michigan. När en bild på henne i baddräkt laddades upp så började hennes vänner reagera på någonting ovanligt på fotografiet. En kommentar var verkligen rakt på sak:

”Oh my god, titta. Kennedy är gravid!”

Även Griest blev överraskad

Ryktena började sprida sig runt skolan. Griest nekade alla anklagelser och sa till sina vänner att hon och hennes pojkvän hade använt sig av skydd. Men efter att ha reflekterat lite så insåg hon att vid ett par tillfällen hade paret glömt bort att skydda sig.

Annons

Att hennes bröst blev större var någonting som hon trodde berodde på puberteten. Men för att vara på den säkra sidan så valde hon att göra ett graviditetstest.

Testet visade sig vara positivt – Griest var alltså gravid

Efter att bekräftat nyheterna så började massa människor smutskasta henne och vända henne ryggen. Trots detta tryck så bestämde hon sig för att behålla barnet och hon födde en liten frisk tjej med namn Adalyn i oktober 2014.

Oavsett hur svår denna perioden i hennes liv var, så berättar Griest att det här har förändrat hela hennes liv till det bättre:

”Jag vet inte hur man säger det men jag visste inte vem jag var, så jag antar att det är en mamma som jag är. Och det är allt jag vet och det är allt jag vill ha är att vara den bästa mamman.”

Sponsrat innehåll

Andra läste även