13 galet roliga ”vad är det för fel på din hund”-bilder som kommer att göra din dag

Så mycket som vi människor idag vet om hundbeteenden genom forskning och studier slutar de små hårbollarna aldrig att förvåna oss ändå. Det finns en onlinegrupp som grundades 2015 med över 1,2 miljoner medlemmar som kallas för ”Vad är det för fel på din hund?” – och nu har de levererat nya roliga bilder!

Ständigt överöser onlinegruppen, där majoriteten är hundägare, med roliga bilder på sina hundar. Ibland är till och med bilderna helt oförklarbara och skapar bara ett ”vad i helskotta?”-uttryck.

Nu har onlinegruppen släppt nya bilder, och vi kunde inte hålla oss från att välja ut de 13 bästa och dela med er läsare! Är du själv hundägare tror jag med stor säkerhet att du kan relatera till många av bilderna.

Samtliga 13 bilder som vi har valt ut finner du nedanför. Och förbered dig på ett gott skratt! Nummer 10 fick mig verkligen till att kikna av skratt! Håll tillgodo!

1. Bara en tjej och hennes skyddshölje för ett eluttag. Oavsett hur många gånger vi lägger detta i verktygslådan, plockar hon alltid ut den igen. Försöker aldrig göra något med den; håller bara den och sover med den.

2. Samtidigt vid Suez-kanalen…

3. Det här är Honey. Hon kommer att visa dig öronen eller tungan. Aldrig bägge sakerna samtidigt. Världen är inte redo för det ännu.

4. Den här hunden som uppenbarligen har någon form av identitetskris.

5. ”Älskling! Hunden går på väggen igen!”

6. När huset är tomt passar man på att göra precis allt som man inte får göra.

7. Min hunds bästa vän är en tegelsten. Den har varit med sedan hon var valp och ingen har någon aning om varför.

8. Sova i en hundsäng för 1 500 kronor? Nah, varför det? Laptop-väskan är ju så mycket skönare!

9. Hur vår schäfer sitter på soffan. Han har suttit såhär sedan han var valp.

10. Någon som vet vad detta är för typ av planta?

11. Prinsessan av mörkret. Kan du se hunden?

12. En hund som älskar att gräva, men samtidigt ser ut att vara besatt av demoner.

13. Boing!

Fick du dig också ett gott skratt åt dessa hundar? Eller har du kanske själv en hund med lite mer annorlunda attributet? Glöm då inte att dela artikeln med dina vänner!

Sponsrat innehåll

Andra läste även