14-åriga Anna vägde 140 kilo och smygåt varje natt – kvävdes av sin favoriträtt

En tonårsflicka gick ett tragiskt öde till möte när ett syltat ägg fastnade i hennes hals.

Michael och Sally Sexton visste mycket väl att deras barnbarn Anna Sexton var svag för syltade ägg (pickled eggs), men ingen kunde ana att den engelska delikatessen skulle ta livet av den 14-åriga flickan. Det skriver Metro.

Anna bodde hos sina morföräldrar i Gloucestershire i sydvästra England. Trots att hon redan var gravt överviktig och vägde nästan 140 kg, så menar morföräldrarna att hon brukade smyga sig ner i familjens kök sent på kvällen för att äta syltade ägg som nattamat.

Det gjorde hon även den 8 juni i år. Men på ett tragiskt vis fastnade ägget i halsen på Anna Sexton. Hennes morfar kom springande och försökte ge sitt barnbarn första hjälpen i väntan på ambulansen.

– Kort efter klockan 19.00 den kvällen som Anna dog såg Sally Sexton sitt barnbarn i köket, men lämnade rummet när hon fick ett telefonsamtal. Senare hörde mormodern hur hennes man ropade på hjälp, och när hon återvände till köket såg Anna ligga på golvet medan hennes man utförde första hjälpen, säger rättsmedicinaren David Peake.

Tyvärr gick Annas liv inte att rädda. Hon dödförklarades kort efter ankomsten till Gloucestershire Royal Hospital. 

Sponsrat innehåll

Andra läste även