14 tecken på att han utnyttjar dig utan att du ens märker det

En av de viktigaste sakerna som kvinnor letar efter hos en man är uppriktighet. En kvinna vill alltid ha en man som är äkta i sin avsikt att älska henne. 

Ingen kvinna vill någonsin träffa en man som är självisk och bara får en relation som bara tänker på sig själv. Generositet, omtänksamhet, empati och känslighet är alla viktiga personlighetsdrag som män behöver ha för att göra sina kvinnor lyckliga.

Vissa kvinnor kommer dock att vara oturliga nog att komma i relationer med män som inte kommer att prioritera dem. De kommer att bli förblindade av kärlek, de är villiga att känslomässigt missbrukas av en man som inte ens skulle tänka på henne. 

Så hur vet du att du inte blinds av din kärlek? Hur vet du att du inte träffar en man som bara använder dig för sina egna personliga nöjen? Det finns några röda flaggor som kan hjälpa dig. Här är 14 signaler om att din man bara är självisk och inte ens tänker på dig:

1. Han vägrar att prata om engagemang

Om han inte gillar att diskutera engagemang med dig, så använder han dig förmodligen för sina egna personliga nöjen. 

Han bryr sig inte riktigt om dig eftersom han inte riktigt investerat i det här förhållandet. Du är praktiskt taget att spendera i hans ögon.

2. Dina vänner berättar för dig att han inte är äkta

Ibland är det bästa perspektivet på din relation en som kommer från utsidan. Din irrationella kärlek kan blinda dig för sanningen, och dina vänner måste vara ärliga mot dig när detta händer. Om de berättar att han inte är bra, kanske du bör följa deras råd.

3. Han är självisk i sovrummet

Han bryr sig inte om du är nöjd med hans prestanda i sovrummet eller inte. Allt som är viktigt är att du gör honom lycklig. Han frågar dig aldrig om vad du gillar eller vad du känner och så till slut är han den enda som är nöjd.

Läs mer på nästa sida.

Sponsrat innehåll

Andra läste även