17-årige Jonathan försvarade sin vän mot 15 mobbare: det kostade honom allt

Annons

Det som inte får hända skedde när en 17-årig pojke försökte försvara sin vän.

Jonathan Lewis, en elev från Rancho High School i Vegas, hade lämnat den tidigare nämnda skolan efter att ha fått ledigt, bara för att mötas av en minst sagt sorglig syn.

Här såg han en av sina vänner bli mobbad av cirka 15 pojkar som såg ut att slå honom.

Filmer från attacken visar hur Jonathan bestämde sig för att konfrontera en medlem i gänget, vilket tyvärr ledde till att han blev omringad och misshandlad.

I en annan video kan du se hur en av Jonathans vänner bestämmer sig för att hjälpa till, men tyvärr blev även han knackad till marken, skriver UniLAD. 

Annons

Annons

När Jonathan hittades rann blod från ett huvudsår. Ambulanspersonal kallades till platsen och påbörjade HLR innan han fördes till University Medical Center, där han lades i koma.

Efter bara några dagar på ventilatorn stängdes Jonathan av. Han hade mist livet efter en outsäglig handling i händerna på de unga pojkarna.

En ”hoppfull artist” och ”hängiven storebror”, Jonathan blev också ihågkommen som någon som ”älskade gemenskap och visade omtanke om andra”

Dessutom har en fond inrättats till minne av Jonathan. Stiftelsen har fått namnet ”Team Jonathan”.’

Tonåringens pappa är föga förvånande förkrossad, men mitt i sorgen vill han nu väcka en konversation om ungdomsvåld och hävdar att barn ”inte ens vet vad de gör halva tiden”.

Polisen utreder även händelsen som ledde till Jonathans död, men inga gripna i ärendet har ännu gjorts.

De har dock bekräftat för Lewis att de tänker åtala några av de inblandade för mord.

Annons

Andra läste även