19-åringen visar upp sin nya väska – nu skrattar tusentals åt det pinsamma misstaget

Att unna sig själv något nytt är verkligen en härlig känsla! När man kommer hem med en ny tröja, byxor eller jacka kan man känna sig lite extra stilig.

Och när man för första gången tar på sig något nytt är det alltid roligt när folk lägger märke till det och kommenterar ens goda smak.

Men när 19-åriga Siobhan Mulvey visade upp sin sprillans nya väska för sina följare på nätet gick det inte riktigt som hon hade planerat.

Siobhan, som är från Manchester i England, berättade för brittiska The Mirror om hur allt gick fel när hon visade upp sin nya handväska online.

Foto: Twitter

”Nu blir vi fulla,” skrev Siobhan i texten som ackompanjerade bilden. Vad hon inte hade märkt var att den nya svarta väskan reflekterade ljuset på ett sätt som fick den att likna en ultraljudsbild.

Siobhan publicerade bilden utan att reflektera över hur väskan såg ut. Men reaktionerna lät inte vänta på sig.

Hundratals följare hörde av sig för att fråga om hon var gravid och om det var lämpligt att ”bli full” om hon väntade barn.

Reaktionerna

– Jag skulle till en restaurang med min familj för att fira min systers 30-årsdag. Men sedan blev allt jättekonstigt. Jag tyckte det var lite roligt att de trodde jag väntade barn när jag skulle ut och dricka, säger Siobhan till The Mirror.

Siobhan fick förklara situationen fler gånger än hon kan räkna, och hennes bild har nu setts av hundratusentals människor.

– Väskan är gjord i ett glansigt material och jag tänkte inte alls på hur det såg ut när jag tog bilden. Det var någon som föreslog att när jag väl blir gravid så borde jag annonsera det exakt så här igen, säger Siobhan till The Mirror.

Den här incidenten har inte bara gjort Siobhan till en tillfällig internetkändis utan också bjudit på en rolig och oväntad lärdom inom modevärlden. Det visar hur lätt missförstånd kan uppstå, även när man bara vill visa upp en ny accessoar.

Så nästa gång du vill visa upp din senaste modefynd, kom ihåg att tänka på vilka reflektioner som kan uppstå – bokstavligen!

Sponsrat innehåll

Andra läste även