2-åriga dottern vägrar följa med pappa in – smarta lösningen hyllas av tusentals föräldrar

Annons

Som förälder vet man aldrig när ens barn tröttnar och bestämmer sig för att ställa till den scen. Den här pappans lösning på situationen var dock riktigt effektiv!

Efter en lång dag på jobbet är det sista man behöver ett utbrott från sina barn, och då gäller det att komma på ett snabbt och effektivt sätt lösa situationen.

Som tur är känner många pappor och mammor sina barn väl, och vet vilka knep som brukar funka för att få småttingarna på bättre humör. Men ibland är det riktig kris.

Så var det för pappan i det här klippet (se längre ner). Efter att han och den 2-åriga dottern varit iväg och handlat så blev flickan allt mer tjurig.

Bestämde sig för att strejka

Dagen hade , precis som för många andra småbarnsföräldrar, varit slitsam för pappan. När pappan och dottern kom hem från handlingen bestämde sig 2-åringen för att strejka genom att lägga sig rakt ner på marken, skriver sajten Amomama.

Flickans mamma noterade situationen från husets fönster och bestämde sig för att plocka upp videokameran och filma hela situationen.

Klippet har gjort enorm succé på nätet och miljoner människor över hela världen har sett videon. Varför? På grund av pappans helt geniala lösning.

Annons
Annons
Youtube

Smarta lösningen

När pappan plockat ur varorna ur bilen så ber han sin dotter att kliva upp, men flickan totalvägrar. Då får han nog och sträcker sig ner och plockar upp henne – precis som om flickan var en av matkassarna.

Vi kan gissa att det inte är första gången pappan fått ta till det här knepet, och nu stämmer internet in i en hyllningskör till hans lösning:

Hon gör ofta sådana här saker – och det är en av anledningarna till att vi älskar henne”, skrev mamman i samband med att hon la upp videosnutten på nätet.

Annons

Det här är en riktigt intelligent lösning – i stället för att bråka med barnet”, berömmer en tittare.

Vi tycker pappans lösning är genial, då han lyckas få in sin dotter i huset utan att bråka! Dela gärna klippet och tipsa flera föräldrar där ute om knepet!

Sponsrat innehåll

Andra läste även