2-åring försvinner spårlöst i skogen – plötsligt kommer en hund med ett meddelande till mamman

Den stora hunden kom med ett väldigt speciellt meddelande.

I juni 2018 rapporterades Charlee Campbell och hennes pitbull Penny försvunna i ett kraftigt skogsområde nära hennes morföräldrars hus, cirka 30 mil utanför Louisville, Kentucky.

Under nästan två dagar arbetade Charleens familj med det lokala sheriffkontoret för att hitta henne, med mer än 100 frivilliga som deltog i sökandet.

Scotty McGaha från Bullitt County Sheriff’s Office berättade för INSIDER att de samarbetade med FBI och att de intervjuade flera familjemedlemmar under sökningen.

Efter att hon varit försvunnen i 32 timmar såg Charlees mormor plötsligt att hunden Penny var på väg mot huset.

Ungefär samtidigt sågs Charlee utanför ett hem mindre än en mil från sin mormors hem. Hon hittades på en veranda och husägarna insåg vem det var och kontaktade myndigheterna.

Hon var uttorkad och hade små sår och rivsår från grenar och kvistar och insektsbett, men var i övrigt oskadd.

Charlees mormor tror att hunden har varit med henne hela tiden och vakat över henne.
”Jag kan inte fatta att hon överlevde det. Det finns prärievargar i dessa områden. Det finns kopparhuvuden och skallerormar och fästingar, alla faror. Och på något sätt kom hon ut i ganska bra skick,” sa sheriff Donni Tinnell till Fox19.

Nu hyllas Penny som en hjälte för hennes ansträngningar att ta hand om Charlee, eftersom miljön i området kan vara farlig.

Här kan du se den rörande historien om Penny.

Låt oss dela den här historien för att visa hur underbara djur kan vara, och inte minst för att hylla den stora och smarta hunden.

Sponsrat innehåll

Andra läste även