Den här ägaren blev helt golvad när han insåg sanningen bakom bi-invasionen.

48 timmar. Så länge fick en stackars bilägare stå ut med att bli jagad av en hord på cirka 20 000 bin, skriver Metro.co.uk.

Den engelska chauffören hade ingen aning om varför de många bina plötsligt hade svärmat hans silverfärgade Mitsubishi Outlander och därför sökte han hjälp för att bli av med de många objudna medpassagerarna.

På Pembrokeshire Beekeepers (ett biodlingsföretag) kom de med det mest överraskande svaret på förekomsten av de många bina.

Drottningen och den obestridda ledaren för flocken hade av misstag förirrat sig in i bagageutrymmet på Mitsubishi, och utan att tveka hade hela kolonin följt efter deras bortförda ledare i ett nästan rörande räddningsförsök.

”Vi tror att drottningen måste ha attraherats av något i bilen – kanske något sött – och därmed vandrat in i bagageutrymmet.”

Bisvärmen på över 20 000 bin hade följt runt henne och satt på baksidan av bilen. Det var därför jag tog med en kartong som jag försiktigt försökte vifta över bina, säger biodlaren Roger Burns som placerade lådan på bilens tak och tålmodigt väntade på att bina skulle förtära den.

”Fick 15-20 bistick”

Roger och hela fem andra biodlare lyckas locka in både bin och drottning i lockpappslådan och bort från bilen, men tyvärr blåste en vindpust lådan bort från bilen och därför återvände drottningen till sitt gömställe i Mitsubishi.

”Jag fick ut ungefär 15-20 bistick av mina ansträngningar, men när vinden tog lådan flög drottningen tillbaka in i bagageutrymmet. Tyvärr hade jag precis gått och ätit lunch där, och den lätt skrämde bilägaren valde, något oförklarligt. , att köra iväg med sin bil igen utan att veta att drottningen hade flugit tillbaka i bagageutrymmet, säger han.

Dagen efter hörde biodlarna att samma silverfärgade Mitsubishi hade setts igen med en hel binsvärm sittande på ryggen.

Det rapporteras dock att den olyckliga bilisten i slutändan lyckas bli av med både drottningen och hennes trogna undersåtar.