21-åriga Natalie är tillsammans med en 50-årig tennistränare – nu ställer rasande pappa krav

Annons

Den här ”speciella” relationen har gjort internet rasande – och nu ställer kvinnans pappa krav på henne.

En kvinna som dejtar en man som är 29 år äldre har blivit utsatt för massiv kritik på nätet – och från sin egen pappa. På internet får hon kritik för att hennes pojkvän är ’gammal nog att vara hennes pappa’.

Den 21-åriga Natalie Noble och 50-åriga Bobby Lindsey från Kentucky i USA träffades för första gången 2015, då Bobby var hennes tennistränare samt pappa till en av de andra tjejerna i tennislaget .

I början var det påstås ett platoniskt förhållande. Med tiden utvecklades det dock och till sist vägrade paret att fortsätta dölja sina känslor för varandra, skriver Daily Star.

Annons

Efter att ha delat sin relation på den sociala mediesidan TikTok har paret mötts av mycket kritik. Många har till och med förklarat för dem att de ser ut som far och dotter på grund av den stora åldersskillnaden mellan dem.

Annons

”Jag trodde att det här var en far och dotter”, skrev en person, medan en annan helt enkelt skrev: ”Åh Gud. Han kunde vara din far.”

Det är dock inte bara främlingar på internet som har visat sig inte vara fans av deras förhållande. Natalies familj har också uttryckt att de definitivt inte är entusiastiska över förhållandet mellan de två.

Hennes mamma ska ha pratat med Bobby, som hon också har anklagat för att ha ”stulit hennes ungdom”. Hon gjorde det också klart för honom att han hade en vecka på sig att berätta för Natalies pappa. Om han inte gjorde det skulle hon göra det åt honom.

När Natalies pappa fick reda på det blev han rasande. Det har nu inneburit att han har bett Natalie att gå i terapi så att hon kan ’fixa saker’. Det har hon dock inga planer på.

Dessutom är paret fortfarande tillsammans och Natalie har gjort det klart för sin familj att de måste ”stå ut” eftersom det gör henne lycklig att ha ett förhållande med Bobby, som är 29 år äldre än henne.

”Jag är 21 år och fullt kapabel att fatta mina egna beslut. Vi lever bara våra liv”, sa Natalia när hon valde att svara på de många främlingar som har kritiserat henne.

Annons

Andra läste även