28-årig kvinna gick till kiropraktorn: några minuter senare händer det ofattbara

En 28-årig kvinna gick till en kiropraktor för att få sin nacke justerad, men det gick fruktansvärt fel.

28-åriga Caitlin Jensen var i färd med att få en nackjustering utförd av sin kiropraktor när hon plötsligt fick en skrämmande reaktion som ledde till att blodtillförseln till hennes hjärna bröts.

Den 28-åriga kvinnan, som nyligen tagit examen från universitetet, läste sin mammas sista meddelande bara 21 minuter innan den fruktansvärda händelsen inträffade.

Olyckan fick henne att drabbas av en stroke, vilket har gjort att hon inte kan prata, gå, äta eller andas utan hjälp, skriver Daily Star.

49-åriga Darlene Jensen, som är Caitlins mamma, har förklarat att hennes dotter fortsätter att kämpa, trots sin förlamning. Det har gjort att hennes mamma nu måste sova på en säng i Caitlins rum så att hon kan se till att hon inte kvävs av sin egen saliv.

”Jag trodde att hon antagligen bara var yr eller något. Det föll mig aldrig in att det var ett allvarligt problem, så jag sa bara: ’Jag springer upp och kollar på henne. Jag kommer tillbaka om lite,’ ” säger Darlene om den ödesdigra dagen.

Hon fick dock snart reda på att situationen var betydligt allvarligare, vilket chockade henne. När hon kom fram till kiropraktorn där Caitlin hade fått behandling möttes hon av synen av sin dotter som fördes in i en ambulans.

Inriktningen av Caitlins hals hade gått fruktansvärt fel, vilket gjorde att hon fick en stroke, varefter hennes tillstånd snabbt försämrades.

Därefter fördes den 28-åriga kvinnan med ambulans till sjukhuset Shepherd Center i Atlanta i USA, där hon lades på respirator.

Darlene har avslöjat att hennes dotter hade övervägt att avboka sin tid hos kiropraktorn den dagen eftersom hon inte trodde att hon behövde det.

Trots att den unga kvinnan tyckte att det inte fanns något behov sa hennes mamma till henne att hon inte kunde avboka i sista stund.

Som tur är har Caitlins kognitiva förmågor besparats, säger The Mirror. Därför håller hennes mamma på att lära henne och håller på att lära henne alfabetet.

Hon kan också nicka, göra tummen upp samt göra rörelser med munnen. Hon får även stöd av två stödhundar. En GoFundMe-insamling har startats för att hjälpa Caitlin medan hon vårdas på sjukhus.

Sponsrat innehåll

Andra läste även