32-åringen gick ner 90 kilo med 5 enkla knep: nu delar hon med sig av hemligheten

Det krävdes bara 5 simpla knep för att rasa i vikt för den här kvinnan. Och förändringen är total!

Stacy Blair, som nyligen fyllde 32, har gått igenom en imponerande förvandling sedan hennes hälsoproblem relaterade till övervikt höll på att ta över hennes liv för bara några år sedan.

Vid 28 års ålder kämpade Stacy med en vikt på 150 kilo, vilket ledde till flera hälsoutmaningar. Hon behövde ta blodtrycksmedicin, led av svår astma och upplevde smärta i kroppen varje gång hon försökte stå eller gå under längre än fem minuter.

Alla hennes bekymmer var direkt kopplade till hennes vikt. Men istället för att låta situationen ta över henne, gjorde Stacy en beslutsamhet att göra förändringar i sin livsstil.

Inspirerad av sin önskan att leva ett hälsosamt och aktivt liv, tog hon tag i situationen. Detta markerade början på en positiv resa mot att förbättra hennes välmående och livskvalitet.

Stacy valde att använda sina sociala medieplattformar för att dela med sig av sin nya livsstil och för att inspirera andra att också göra positiva förändringar.

Hon delade fem viktiga strategier som var avgörande för hennes framgångsrika resa mot ett hälsosamt liv.

  1. Hitta din motivation: Efter flera års kamp med vikten insåg Stacy att den verkliga förändringen bara kunde ske när hon identifierade det djupare skälet till varför hon behövde ta kontroll över sin hälsa. Att inse att hennes liv och välbefinnande hängde på att hon tog tag i situationen blev en stark drivkraft för förändring.
  2. Håll koll på ditt intag: Stacy använde en kaloriräknarapp för att hålla reda på vad hon åt och för att skapa medvetenhet kring sina kostvanor.
  3. Fokusera på näring: För Stacy var det avgörande att prioritera näringsrik mat för att stödja hennes kropps hälsa och välmående.
  4. Förbered måltider och undvik snabbmat: Genom att planera och förbereda sina måltider hemma undvek Stacy frestelsen av snabbmat och kunde istället fokusera på att välja hälsosamma alternativ.
  5. Utforska en ketogen diet: Stacy rekommenderade en ketogen diet som en metod som fungerade för henne, men hon betonade också vikten av att hitta en livsstilsförändring som är hållbar och anpassad till individuella behov och preferenser. Att göra en förändring som kan upprätthållas på lång sikt var nyckeln till hennes framgång.
Sponsrat innehåll

Andra läste även