38-årig mamma kritiseras för ”äckliga” kramar: vänta tills du hör den rörande förklaringen

Annons

Något så oskyldigt som en kram har skapat stor debatt på sociala medier.

När Ambert Wright delade en Instagram-video där hon kramar sin son, förväntade hon sig inte att bli utsatt för så hård kritik.

Och nog får vara nog. Därför har mamman nu avslöjat den mycket speciella anledningen till den känslomässiga kramen.

I de hjärtevärmande scenerna som ägde rum mellan familj och vänner, som var och en sprang till sina nära och kära som hade vunnit i amerikansk fotboll kort innan, sågs 38-åriga Amber Wright springa målmedvetet efter sin 16-årige son, Brixton Wright. 

Annons

Kramen de delade fångades i en video som Amber delade med sina Instagram-följare, med texten: ”Den här pojken kommer för alltid och alltid att ha hela mitt hjärta”.

I videon ses mamman hoppa i famnen på sin 16-årige son, Brixton Wright, och efter några sekunder hoppa tillbaka ner för att skaka på axeln och gratulera honom till segern. 

Annons

Tyvärr, efter att ha delat videon, blev hon omedelbart blåst av de våldsamt nedlåtande kommentarerna. Läste till och med flera kommentarer i kommentarsfältet om att sonen kan bli misshandlad av sin mamma.

”Jag var en stolt mamma som kramade sin son. Jag trodde aldrig att de skulle sluta med att folk beskyllde mig för sexuella saker”, säger Amber Wright till New York Post enligt Ekstra Bladet.

Amber har sedan dess erkänt att kramen – i andras ögon – kan verka för intim, men att det fanns en mycket speciell anledning till kramen.

Speciella gesten

Fotbollsmatchen var väldigt speciell för Amber och hennes son Brixton, som hade nummer 44 på ryggen. En sång till minne av Brixtons pappa som tragiskt valde att ta sitt liv den 4 april 2021.

Dessutom var det första gången som Amber Wright såg sin son i aktion med det speciella tröjnumret.

Och med den vackra saken i åtanke har Brixton Wright själv också varit ute för att försvara deras kram.

”Min mamma är min hjälte. Jag gav henne bara en kram efter en match och jag tog upp henne, hon hoppade inte på mig. Min mamma är den enda personen som har funnits där för mig hela mitt liv”, skriver sonen i ett sms, som Amber Wright har valt att dela en skärmdump av på sin Instagram den 7 september.

Annons

Andra läste även