4-åriga Bellas sista ord till sin pappa innan hon blev mördad: ”pappa, nej!!”

33-åriga Chris Watts mördade sin gravida fru och sina två små döttrar i slutet på sommaren 2018.

I november dömdes han till flera livstidsdomar och nu berättar han i nya förhör hur morden gick till samt vad hans döttrar sa till honom precis innan han tog deras liv.

34-åriga gravida Shanann och hennes två döttrar Bella, 4, och Celeste, 3, försvann från sitt hem i Colorado, Canada i augusti  2018. Ett dygn senare hittades de mördade och Shananns man och barnens pappa greps för misstanke att han låg bakom de tre morden.

Han dömdes i november 2018 till flera livstidsdomar, utan möjlighet till frigivning. Chris Watts har nu berättat detaljerna kring de brutala morden som han utfört på sin familj i ett fem timmar lång förhör.

Han berättar vad som ledde honom till hans handling och varför, rapporterar BuzzFeed News.

Chris inledde en affär med en kvinna som han mött på sitt jobb. När han berättade det för sin fru, Shanann att han träffat en ny och ville skiljas hotade hon med att ta barnen, berättade han för utredarna.

”Du kommer aldrig se barnen igen – du kommer aldrig att se dem igen!”, ska Shanann ha sagt den kvällen enligt Chris Watts.

Chris ska då ha tappat fattningen och satte sina händer runt hennes hals och ströp henne till döds. Han berättade att hon inte gjorde något motstånd och att hon dog direkt.

– Varje gång jag tänker på det, tänker jag ”visste jag att jag skulle göra det där?”. Jag ville inte göra det här, men gjorde det ändå. Jag ville inte säga att jag kände att jag var tvungen att göra det, det bara kändes som att det redan var någonting i mitt huvud när jag vaknade upp den morgonen som sa att jag skulle göra det. Jag hade ingen kontroll över det, har Chris Watts berättat för utredarna.

Strax därefter att han strypt sin gravida fru kommer parets äldsta dotter Bella in och frågar vad som har hänt med hennes mamma. Chris ska då ha berättat att hon inte mådde så bra och därefter ska han ha rullat in henne i ett lakan och lagt henne i bagageluckan på bilen, barnen i baksätet och kört iväg till ett oljefält där han begravde sin fru.

”Vad gör du med mamma?”

Barnen ska då ha frågat ”vad gör du med mamma?”, men han kommer inte ihåg vad han svarade barnen.

För utredarna berättade han att han ströp sin 3-åriga dotter Celeste med en blå Yankees-filt. Bredvid satt 4-åriga Bella och såg när sin syster blev mördad av sin pappa. Enligt Chris hade Bella bara suttit där tyst.

Därefter lade han kroppen i en oljetank. Bella frågade sin pappa: ”Kommer du göra samma sak med mig som du gjorde med Cece?”, berättade Chris.

Då hade han tagit tag i Bella och gjort samma sak. De sista orden Bella sa till sin pappa innan hon dog var: ”Pappa, nej!!”.

Chris Watts tog sedan kroppen och lade den i en oljetank intill den som han dumpade Celestes kropp. Under de fem timmar långa förhöret berättar Chris att han har kvar bilder på sin fru och sina döttrar i sin cell och att han pratar med dem varje kväll och läser böcker för dem, enligt BuzzFeed News.

Sponsrat innehåll

Andra läste även