5 oskyldiga saker du gör som kommer få din partner att tro att du är otrogen

Det finns vissa beteenden vi har som är starkt förknippat med otrohet. Även om du är helt oskyldig så kan de här sakerna få din partner att börja bli misstänksam.

1. Du döljer dig från Snapchatkartan

Om du väljer att göra detta så förstår vi dig till fullo. Man vill inte alltid att alla man känner ska veta exakt var man är. Din partner däremot kan bli lite misstänksam om du inte uppger vart du befinner dig.

2. Du har mobilen inställd på ”Notiser”

På de flesta smartphones kan man göra den här inställningen där man döljer förhandsvisningen av meddelanden från appar. Om du till exempel får en snap från någon så kommer det bara stå ”Notiser” istället för personens namn. Det kan vara praktiskt på jobbet eller i skolan när man vill värna om sitt privatliv, men samtidigt kan det tolkas som att du döljer något.

3. Du bjuder aldrig med din partner på fest

Du och din partner behöver så klart inte göra allt tillsammans, och ibland är det skönt med lite ensamtid tillsammans med polarna. Din partner kan dock undra varför hen aldrig blir introducerad till dina vänner.

4. Du ”ska bara fixa en sak” innan din partner lånar din mobil

Du kanske bara svarar på ett jobb mejl, men din partner har garanterat tusen misstankar i sitt huvud.

5. När du väl ger din partner mobilen så har du redan gått in på Googles startsida

Omtänksamt tycker du, väldigt suspekt anser din bättre hälft. Man känner sin egen mobil bäst och du ville kanske bara underlätta lite. Din partner undrar istället exakt vad du döljer mellan apparna…

Källa: Modette.se

Sponsrat innehåll

Andra läste även