Nu har miljoner sett pojkarnas starka framträdande.

Ollie Loveday (11) imponerade på miljontals tittare i ”Britain’s Got Talent” när han och ”5star Boys” gjorde en fantastisk dansföreställning med tema mot mobbning.

Det avslöjades att några av medlemmarna i gruppen har kämpat mot fördomar mot unga manliga dansare, och att de har blivit utsatta för verbala och fysiska övergrepp.

På grund av detta är Ollie – även om han inte är ett mobbningsoffer – angelägen om att stötta sina vänner och dela budskapet eftersom han älskar att dansa.

Mamma Shona Loveday (39) har varit danslärare i 20 år och sa att hon inte ville att han skulle börja dansa på grund av henne – men är glad att han hittade det själv.

Ollie är en begåvad dansare som började dansa vid fem års ålder och har utmärkt sig tack vare vad hans mamma säger är hans avslappnade natur, men också stödet och uppmuntran från omgivningen, inklusive hans vänner och skola.

”5Star Boys” berättar om den verkliga anledningen till att de deltog i tävlingen. De ville tysta alla mobbare där ute.

”Vi försöker sprida ordet till pojkar som dansar. Det är inte alltid lätt för oss, vi blir mobbade”, säger 12-åriga Bo på scen.

Deras kraftfulla dansframträdande till ”You Will Be Found” från hitmusikalen ”Dear Evan Hansen” berörde hela London Palladium-publiken till stående ovationer, inklusive domarna Simon Cowell, David Walliams, Amanda Holden och Alesha Dixon.

Ren glädje kan ses i ansiktena på de ”vackra pojkarna” medan domarna berömmer dem för deras ”kollektivt fantastiska” och ”extraordinära spel”.

”Wow, wow, wow, wow, wow. Det var något fel när du gick ut på scenen. Jag förstår att det är tufft det du sa till oss, men jag lovar, ni står där nu som fem starka pojkar och kan säga till alla idioter att ”ni kan inte göra som vi precis gjorde.” För mig var detta den bästa audition vi sett på hela dagen!”, säger Simon Cowell.

Se deras fantastiska prestation här.

Dela gärna denna gripande händelse med dina vänner.