5 tecken på att ni bör avsluta eran relation

Ska man stanna kvar i en trasig relation eller fortsätta jobba på den? Det kan vara svårt att veta vad som är värt.

Här är fem tecken på att det kan vara dags att avsluta er relation.

  1. Ni har tappat intresset för varandra

Under småbarnsåren kan det vara vanligt att du och din partner kommer ifrån varandra. Men om ni under en längre period känner att ni helt har tappat intresset för varandra kan det vara läge att ta tag i problemet, eller välja att avsluta relationen.

2. Ni stör er på varandra
Att irritera sig på småsaker i en relation är helt normalt. Stör du dig på precis allt din partner gör och vice versa? Ja, då kanske det är dags att tänka på refrängen. Att gå runt och irritera sig på varandra gör ingen gladare.

3. Ni kan inte kompromissa
En sund relation bygger ofta på att man som par möts på mitten när man tycker olika. Har ni passerat den gränsen för längesen och slutat att kompromissa med varandra? Då kan det vara dags att lämna varandra.

4. Ni vill inte umgås längre
Så fort du får tid över umgås du hellre med någon annan än din partner. Att inte vilja umgås med sin partner är ett ganska tydligt tecken på att det är dags att avsluta.

5. Attraktionen är helt borta
Som sagt kan det gå upp och ner i en relation, särskilt under småbarnsåren, och speciellt när det kommer till sexlivet. Men om ni helt har tappat suget på varandra och inte känner det minsta attraktion kan det vara ett tecken på att ni ska gå vidare.

Sponsrat innehåll

Andra läste även