50-åriga Gina är världens hetaste mormor – så ser hennes döttrar ut idag

Gina chockar sin kropp för att hålla sig ung. 50-åriga Gina kallas för ”världens hetaste mormor”, nu avslöjar hon vad hon tror är ungdomens källa.

50-åriga Gina avslöjar sina knep för att hålla sig ung. Det innefattar att man går in i en slags frysbastu och fryser ned kroppen till runt minus 110 grader i 2 till 3 minuter.

Gina Stewart från australienska Queensland, blev känd över hela världen 2018 för sitt ungdomliga utseende, och att hon lyckades konkurrera ut yngre förmågor i modellsammanhang.

Gina medverkade i Maxim Australias tävling ”Maxim’s finest” och blev finaslist.

Gina har fyra barn och ett barnbarn. Hon medger att hon mer än gärna använder sig utan sköhetsprodukter och behandlingar av det mer ovanliga slaget som exempelvis kryoterapi.

Kryoterapi har slagit igenom bland kändisar och Noomi Rapace avslöjade nyligen att hon älskar metoden och förklarar att om man inte har tillgång till en sådan bastu kan man fylla ett badkar med 20 kilogram is istället. Nedkylningen ska starta igång blodflödet i kroppen och det ska i sin tur reducera muskeltrötthet och träningsvärk.

Vissa hävdar att det bränner kalorier, föryngrar huden och gör oss lyckligare.

Gina väljer att undvika Botoxbehandlingar eftersom hon är rädd för sprutor. Hon använder istället nyponfröolja, vilket hon kallar för sitt ”hemliga vapen”.

Gina Stewart med döttrarna Summer och Casey.

Gina väljer också en proteinrik kost, undviket kaffe och alkohol och är övertygad om att detta är något som håller henne ung.

– Jag älskar dock choklad så jag undviker inte det. Men jag är måttlig, säger Stewart som numera har över 270 000 följare på sitt Instagram-konto där hon ofta visar upp sin kropp i utmanande positioner.

Med populariteten kommer en mörk sida. Hon drabbas ibland av näthat där följarna sågar hennes ungdomliga utseende och vågade bilder.

– Till en början var det själadödande och jag grät mycket. Men jag har lärt mig att bygga upp ett försvar och låter det inte komma åt mig. Jag läser inte längre kommentarer. Men jag kan se vilken effekt det har på unga och folk kan avsluta sina liv på grund av det, säger hon till The gold coast bulletin.

Gina Stewart har fyra barn – James, 28, Casey, 25, Cody, 23, och Summer, 5. Barnbarnet är 3 år.

Sponsrat innehåll

Andra läste även