6 personer gömmer sig i den här bilden – kan du se dem?

Hur bra iakttagelseförmåga har du?

Här är en tankenöt som du kan klura på ett tag, eller om du har tur kanske du inte behöver klura särskilt länge alls.

I den här bilden så gömmer sig det sex krypskyttar. Kan du se dem?

Under julen laddades en utmaning upp på Household Cavalrys officiella Twitterkonto, som är en del av det brittiska försvaret.

Det man ser på bilden är bara skog. Eller är det kanske någonting mer? Det gömmer sig faktiskt sex brittiska krypskyttar i bilden.

Bilden är tagen under en träning i den Engelska staden Salsibury i somras. Kan du se krypskyttarna i bilden här nedan? Om inte, så fortsätt att scrolla neråt.

Männen i bilden är positionerade på samma sätt som de skulle vara om det behövdes. Bilden visar hur de kan undgå att bli upptäckta och tillfångatagna. Av bilden att döma så lyckas de ganska väl med deras ”kurragömmaövning”, eller kan du se dem?

Household Cavalry

Household Cavalry består av två regementen som tillhör Storbritanniens försvarsmakt: Life Guards samt av kavalleriregementet Blues and Royals. Deras traditioner härstammar hela vägen tillbaka till 1660 och de agerar som drottningens personliga livvakt.

Det var på juldagen som ”Hushållskavaleriet” twittrade ut sin utmaning. De gav även ett löfte om att avslöja var soldaterna gömmer sig i bilden senare under dagen.

Försvaret laddade upp en andra bild med ledtrådar

I den här bilden får du lite hintar var krypskyttarna sitter gömda. Kan du se dem?

Den första tweeten löd:

”Här är en juldagsutmaning till dig. Den här bilden togs i juli på Salisburyslätten och kommer att sätta din observationsförmåga på prov.”

”Kan du hitta sex av våra kamouflerade soldater i skogen? Allt kommer att avslöjas på annandagen.

God jul och god jaktlycka”.

Den andra bilden så ska krypskyttarna vara lite mer synliga. Om du fortfarande inte kan se krypskyttarna så scrolla ner lite till så kommer du garanterat att se var dem gömmer sig.

Kunde du se krypskyttarna snabbt?

Sponsrat innehåll

Andra läste även