6 saker som varje man vill se i en kvinna

Vi är alla olika, det är ett faktum som vi inte kan neka. Ändå finns det saker som gör oss alla lika, oavsett om vi pratar om män eller kvinnor i allmänhet. Vi alla är trots allt människor.

Varje man har en liten pojke inom sig vare sig de vill det eller inte, så är det bara och kommer alltid vara. Och vad är det som pojkar älskar mest? Att få leka! Så var lekfulla tillsammans. Blanda in lekfullhet i allt ni gör så kommer du se en skillnad på nolltid.

Allt som man gör kan man lägga till en gnutta lekfullhet i. Genom att göra det så blir allt plötsligt mycket roligare. Om du inte tror mig, så prova gärna nästa gång ni ska göra någonting.

Det anses också felaktigt att mannen borde vara ett skydd och att han skulle vilja ha den rollen. Tänk bara på det i en minut – vill du bli behandlad av din man enligt de befintliga normerna? Nej, jag tänkte väl det. Så ge honom lite utrymme, gör dig själv lite mer oberoende.

De flesta kvinnor är precis som männen känslomässiga, men tänk på hur du visar det. Det kanske inte alltid är lämpligt att ta det just vid det tillfället. Det kan vara bättre att lugnt och sansat gå igenom dina bekymmer med din man på ett sådant sätt som du inte skulle klarat av om du gjorde det mitt i hettans strid.

Låt inte ditt förhållande bli för tråkigt eller för allvarligt. Varken du eller din partner kommer att vinna på det.

Låtsas inte vara någon du inte är. Var dig själv. Det är bättre att vara sig själv och vara singel istället för att vara någon man inte är för att passa in hos någon annan.

Om man är för krävande kan man även skrämma iväg din partner. Det är därför viktigt att ni kan kompromissa.

Se videon här ovan.

Sponsrat innehåll

Andra läste även