Wish är fantastiskt på många sätt och vis. När det är billigt är det roligt att shoppa, shopping när den är som bäst skulle man kunna kalla det. Det som kanske är mest fantastiskt med Wish är att man aldrig vet vad man får hem i brevlådan, om man ens får hem någonting.

Varje gång man beställer någonting från Wish så är det lite som att spela på lotto. Får man grejerna? Får man det man beställt? Ser det ut som på bilderna? Trots att många kan vittna om riktigt brutala missar så fortsätter vi ändå handla från Wish.

Man kan ställa sig frågan till varför. Men det är troligtvis att det är stimulerande att shoppa och det inte gör särskilt mycket om man inte får det man hade förväntat sig eftersom det ändå är så billigt.

Det kanske är lite det som är grejen med att handla på Wish också. Man får vänta en evighet på grejerna och sedan när man får ett paket från Wish så är det alltid lika spännande att öppna.

Här har vi en lista på sex stycken svenskar som handlade från Wish men när dom öppnade paketet så visade det sig att det hade gått käpprätt åt skogen. Försök gå igenom listan utan att fnissa om du kan..

1. ”Jag skulle köpa ett fint spets paraply tänkte jag men fick hem ett typ dockparaply”

2. ”När jag köpte en kjol i storlek 2xl och det visade sig vara hattstorlek”

3. ”Trodde den var stor krokodil leksak men den var pytte litet”

4. ”Jag tror sonen blir NÅGOT besviken…..”

5. ”Jag var kär i skorna, var överlycklig när jag fick hem paketet, tills jag öppnade det.. detta var för flera år sedan.. har än idag ångest”

6. ”Min sambo som beställde en flytande enhörning för att ha i sommarstugan. Visade sig att det var till en ölburk.”

Det gäller att göra sin research ordentligt innan man beställer något på nätet! Glöm nu inte att dela bilderna med dina vänner som brukar beställa från Wish!