7 dolda tecken på att han fortfarande är galen i dig

Det kan vara svårt att glömma känslor som man en gång haft för varandra.

När man en gång haft ett förhållande med en annan person kan det vara svårt att lägga sina känslor på hyllan.

Därför är det många som väljer att inte längre vara en del av varandras liv. Andra försöker bevara relationen trots sina blandade känslor.

Yourtango har samlat en rad tecken på att din föredetta fortfarande får fjärilar i magen när han tänker på dig.

1. Hans nya tycker inte om dig.

Om den nya flickvännen uppenbarligen inte tycker om dig så finns det kanske något där. Kan det vara så att hon märkt hur mycket ditt ex pratar om dig, eller lyser upp när ni är tillsammans?

2. Han intresserar sig för ditt kärleksliv.

Kanske packar han inte frågorna på ett listigt vis. Han frågar dig försiktigt om du träffar någon. Om du har provat det där Tinder. Han vill gärna veta om det finns en man i ditt liv.

3. Du upptäcker att han fortfarande pratar med dina vänner.

Om han fortfarande har kontakt med dina vänner efter att ni inte längre är tillsammans har han kanske svårt att ge upp dig. Det kan vara så att han fortfarande hoppas på att ni har en chans.

4. Han rör vid dig.

Det behöver inte vara så uppenbart som en kyss. Kanske ger han dig en lång kram när ni ses eller sätter sig nära dig. Han kanske saknar din närhet.

5. Han använder fortfarande de saker du gett honom.

Han har fortfarande tröjan som du gav honom i födelsedagspresent. Står din tandborte fortfarande i hans badrum? Antingen är han så avslappnad att du inte bör läsa in för mycket i det. Eller har han inte gått vidare.

6. Han pratar fortfarande om dig.

Ni kanske har gemensamma vänner? Om han fortfarande pratar mycket om dig med dem tänker han uppenbarligen mycket på dig.

7. Han har fortfarande bilder på dig.

Finns det fortfarande bilder från er tid tillsammans på hans Facebookprofil? Eller hänger söta passbilder av er på hans kylskåp? Det betyder kanske att han önskar att du fortfarande var med honom.

Sponsrat innehåll

Andra läste även