7 kändisar som varit bästa vänner sedan de var barn

Här är kändisarna som hållit ihop ända sen barnsben!

Att hitta vänskap som håller livet ut är inte helt enkelt, speciellt när du är berömd. Men här är några kändisar som träffades som barn och varit bästisar sen dess.

Gwyneth Paltrow och Maya Rudolph

Skådespelerskan och entreprenören Gwyneth Paltrow har varit kompis med skådespelerskan och Saturday Night Live-stjärnan Maya Rudolph sedan de var sju år gamla. De träffade varandra genom sina pappor som även de var barndomsvänner.

Kim Kardashian West och Nichole Richie

2014 lade Kim Kardashian West upp följande bild på henne och Nicole Richie som tonåringar.

#ThrowbackThursday @nicolerichie och jag var såå coola som 13-åringar”.

Hon avslöjade även att duon snattat läppstift tillsammans från en butik när de var små.

Nicole Kidman och Naomi Watts

Nicole Kidman och Naomi Watts fann varandra redan i gymnasiet och har förblivit vänner även efter att båda blivit berömda skådespelerskor. I en intervju med Instyle har Kidman sagt:

– Naomi Watts och jag är väldigt, väldigt goda vänner och har varit det genom så många saker i livet som har hänt. Jag tror att det är rätt sällsynt.

Adam Levine och Jonah Hill

Yahoo

Maroon 5-sångaren Adam Levine och skådespelaren Jonah Hill har varit vänner sedan barnsben då deras pappor känner varandra. Bland annat så är Jonah Hills bror manager åt Marron 5, och när Adam Levine gifte sig med modellen Behati Prinsloo år 2014 så vigdes dem av Jonah Hill.

Bella Hadid och Kendall Jenner

Pinterest

Redan när de var 14 år gamla lärde Bella Hadid och Kendall Jenner känna varandra. Kendall har berättat själv att de började skriva till varandra på Twitter, att de mötes upp och åt sushi och varit bästa vänner sen dess.

Kate Hudson och Liv Tyler

Pinterest

Kate Hudson och Liv Tyler har känt varandra ända sedan de båda gick på Crossroads School for Arts and Sciences i Santa Monica på 1990-talet.

Stjärnorna ska vara väldigt nära varandra och Hudson har även lagt upp en bild på henne och Liv Tylers pappa, Aerosmith-sångaren Steven Tyler, på Instagram.

Matt Damon och Ben Affleck

Stjärnskådisarna Matt Damon och Ben Affleck växte upp i Boston tillsammans. De gick på samma skola och spelade Baseball tillsammans.

Genom åren har de båda haft stora framgångar och de har även gjort succé när de har arbetat tillsammans, bland annat med filmen Will Hunting. De har även arbetat tillsammans i den kommande filmen The Last Duel.

Ryan Gosling och Justin Timberlake

Pinterest

Justin Timberlake och Ryan Gosling träffades när de både medverkade i The All New Mickey Mouse Club som 12-åringar, och när Ryans mamma flyttade tillbaka till Kanada så fick han till och med bo hos Justins familj.

Sponsrat innehåll

Andra läste även