7 ställen på kroppen som din man i hemlighet vill att du ska beröra

Tips för alla kvinnor där ute!

En ganska vanlig missuppfattning om den vackra halvan av mänskligheten är tron att mäns erogena zoner inte finns bortom hans intima zon. Låt oss utforska den manliga kroppen efter erogena zoner. Erogena zoner är hudområden som leder till sexuell upphetsning när de berörs.

Huvudregeln för en optimal älskare är att ge en man det han behöver. Dock är män ofta ovilliga att dela hemligheter om sin naturliga sexuella list med kvinnor, så det är nödvändigt att använda all din erfarenhet genom att se hur din partner reagerar när du berör särskilda delar av hans kropp. Om du är tillräckligt tålmodig, känslig och uppmärksam så kommer din man känna att du läser hans tankar med tiden.

Det kan verka som att en manskropp är en extremt enkel organism. Att lägga all din uppmärksamhet att ta hand om enbart en detalj kommer förbättra ert sexliv. Din man behöver också full stimulans av sin kropp. Låt oss ta en titt på 7 områden på kroppen som din man i hemlighet vill att du berör.

#1. Hans ansikte

Detta är en väldigt viktig erogen zon på din älskade, eftersom huden här är full av nervändar.

#2. Nacken

Detta är återigen den starkaste erogena zonen för alla män.

#3. Hans läppar

Läppar är mer känsliga än fingertoppar och ännu känsligare än huden i ansiktet, som anses vara väldigt öm. Berör dem med dina läppar eller med dina naglar.

#4. Hans rumpa

Detta är ett speciellt område där smekningar, smällar och bitande är lämpligt.

#5. Hans hud

Berör hela hans hud med dina händer.

#6. Hans öron

Berör dem ofta med dina händer eller läppar. Han kommer gilla det.

#7. Hans rygg

Detta område försummas ofta och det finns ett par erogena zoner på ryggen- Massagerörelser görs bäst från toppen av ryggen och ner. Du kan beröra hans rygg med händerna, men även med dina bröst eller ditt hår.

Vi vill att alla ska få känna kärlek. Dela gärna artikeln och hjälp oss sprida kärlek.

Glöm inte bort att klicka på ”Gilla”-knappen för att få fler läsvärda artiklar direkt i ditt nyhetsflöde.

Sponsrat innehåll

Andra läste även