7 tjejer avslöjar sina bästa raggningsknep – som alltid funkar

Behöver du förbättra ditt ”game” när det gäller att ragga? Då är det bara att läsa vidare och lära sig. Sju olika tjejer har berättat för Modette om sina bästa raggningsknep.

1. Bjud på shots

”Alltså back in the days när jag var singel brukade jag köpa två shots och bad bartendern ge dem till killen jag spanat in och peka på mig, om det va en rund bar så man såg han mitt emot. Annars gå fram med två shots och säga att han måste shotta med mig. Då blir de paffa och precis som vi kan känna oss ”skyldiga” att va trevliga mot dem som bjuder, haha”, säger en tjej.

2. Bär en hatt

”Hatten funka seriöst ALLTID! Alla ville låna hatten, kommentera den och se vem som gömde sig under”, säger en annan.

3. Le och se glad ut

”Mitt knep som kanske inte är ett knep är att le mycket och se jävligt glad ut. Speciellt om det typ är på något dansgolv. Tänker att killen vill gå fram till den där tjejen som ser ut att ha så jävla roligt. Gärna kombinerat med lite ögonkontakt”, säger en annan.

4. Säg att du gillar skräckfilmer

”En sak som alltid funkar är att säga att man älskar skräckfilmer, så pratar man om det så kan man komma in på att man borde gå hem och se en ihop”

5. Lägg ditt raggs namn på minnet

”Jag brukar se till att använda personens namn när jag tilltalar, läste någon gång när jag var typ 13 år att hjärnan gör en positiv koppling till personer som säger ens namn eftersom att människor är dumma och självgoda varelser. Och jag tycker att det har funkat”, säger en annan.

6. Dra på rejält med dialekten

”Jag och min kompis insåg att vi ville få samma uppmärksamhet som när vi just hade flyttat till Stockholm för två år sen. Så vi drog på norrländskan lite extra en kväll och sa att vi var på besök från Umeå och att det var första gången vi var ute på en viss nattklubb. Killen vi snacka med tänkte att vi var två nykomlingar han kunde impa på. Min tjejkompis fick hela tre snyggingar efter sig”, säger en av tjejerna.

7. Behåll ögonkontakten

”Våga ha ögonkontakt. Länge! Sen kan man se tydligt om någon är singel eller inte om de tittar upp från dansgolvet eller om de fokuserar på hela sällskapet och bara dansar”, säger en tjej.

Sponsrat innehåll

Andra läste även