8 misstag som inte får dig bränna fett snabbare

Oavsett vad du gör, oavsett hur hårt du tränar, kan du fortfarande inte förlora det envisa fettet! Om du kan relatera till detta är du inte ensam. 

Miljontals människor strävar efter att gå ner i vikt och misslyckas. Tro det eller inte, 600 miljoner vuxna och 100 miljoner barn är överviktiga.

Här är en lista med åtta vanliga misstag som gör det svårare för dig att få den perfekta tonade kroppen som du alltid har önskat oavsett hur mycket du svettas ut på gymmet.

Alla kalorier är inte lika . Att äta 100 kalorier grönsaker är inte detsamma som att äta 100 kalorier glass, och de kommer inte att ha samma effekt på kroppen. 

När det gäller viktminskning är det viktigt att överväga hur mycket insulin som frigörs av kroppen baserat på den typ av kalorier vi tar in.

När mycket insulin frigörs av kroppen genomgående under dagen förhindrar det inte bara fettförlust, utan uppmuntrar också kroppen att lagra energi som kroppsfett. De typer av kalorier som spikar insulin mest är de från kolhydrater i form av enkelt socker.

Så om du vill äta kolhydrater, håll dig till friska kolhydrater från mat som smälts långsamt. Tillsammans med kolhydrater kan protein också öka dina insulinnivåer, särskilt de från mejeribaserade källor som skummjölk och yoghurt.

Läs mer på nästa sida.

Sponsrat innehåll

Andra läste även