89-åring dog medan han älskade med sin fru – dottern svimmar när änkan avslöjar hur det gick till

Annons

När Kates morfar dog så blev hon fundersam vad som egentligen hade hänt. För att ta reda på det åkte hon hem till mormor och frågade vad som hänt – men svaret hon fick då lämnade mer information än hon kanske hade velat ha.

Det var när Kate fick höra att hennes morfar hade gått bort så fick hon bråttom att besöka sin 95-åriga mormor för att stötta henne och fråga vad som hänt.

När Kate ställde frågan till sin mormor om hon visste varför han hade gått bort fick hon följande svar av sin mormor: ”Han fick en hjärtattack när vi älskade med varandra i söndags förmiddag.”

Bedrövad över det svar som Kate precis fått så förklarar hon på ett lugnt och sansat sätt att om man närmar sig 100 år så kanske det inte är så lämpligt att ha sex, det är nästan som att fråga efter trubbel.

Annons

”Åh, nej mitt kära barnbarn,” svarade hennes mormor och fortsatte sedan:

”När vi började komma upp i åldern så fick vi den briljanta idén att älska när kyrkklockorna slår. Vi kom fram till att jämna klockslag var den perfekta rytmen för oss utan att det skulle bli allt för ansträngande för oss. In på ding och ut på dong.”

Den gamle kvinnan blev tvungen att ta ett djupt andetag och torka en tår innan hon sedan fortsatte: ”Han skulle fortfarande vara vid lid om det inte var så att den förbaskade glassbilen hade åkt förbi här utanför.”

Annons

Kate svimmande nästan utav svaret.

Sponsrat innehåll

Andra läste även