9 äckliga tecken på att du har släppt alla hämningar i ditt förhållande

Hur många av dessa saker gör ni i varandras sällskap?

Om din relation med åren har blivit till ett paradis av pruttar i soffan, suspekta toalettförhållanden samt ytterst slappa hygienvanor, så kan ni förmodligen sätta en del markeringar vid flera av följande punkter.

I varje fall tyder det på, att efter ha varit tillsammans så länge, så har er kärlek dödat de flesta av era hämningar. Det skriver Viralthread.com.

1. Ju flera år i baken – ju flera hår i baken

I takt med att ert förhållande har vuxit, har det samma skett med er kroppsbehåring. I början av ert förhållande blev det avlägsnat, vaxat och man skrubbade benen, bikinilinjer och hade testiklar värda en guldmedalj. Nu får djungeln lov att växa fritt och en oframkomlig bush är inte längre en ’break up’-grundlag.

2. ’Har du bara pruttat?’ 

En gång kunde ni hålla pruttar inne en hel kväll, tills ni båda var blåa i ansiktet. I dag har ni dock inte några som helst problem med att prutta loss i varandras sällskap, vilket resulterar i fladdrande täcken, höga brak och ozonlager-förödande gaser i hemmet. Dessutom håller ni heller inte tillbaka med era dånande rapar.

3. Kissa med öppen dörr

En gång var dörren ordentligt låst varje gång ni skulle på toaletten, medan ni nu för tiden inte ens orkar stänga den, om ni bara ska kissa. Många par kissar också med gläjde framför varandras ögon, medan vissa går så långt som att ’nummer två’ också kan göras med en dörr på glänt. Och apropå avföring…..

4. …. så är det heller inte längre tabu, när ni ska mer än att bara kissa. Om ryggen verkligen ska tömmas, spelas det nämligen inte längre hög musik, inget rinnande vatten och massa paper i skålen. I dag är meningen ’jag ska bara ut och skita’ lika vanlig som ’vi saknar toalettpapper’.

5. Näspillande och nagelbitning

En gång var du bra på att hålla dina mindre smickrande vanor i schack när du var tillsammans med din nya kärlek. Så ser det dock inte ut idag. Nu kan ni båda pilla näsan, bita på naglarna eller knäcka fingrar, medan ni sitter mitt i ’Fawlty Towers’.

6. ’Jag klämmer bara din finne, älskling’

Förr i tiden gjorde du allt för att bli av med dina finnar och orena hud för en rendezvous. I dag är du väsentligt mer avslappnad och har du en finne som ska klämmas, så kan det lätt ske i din partners sällskap. Faktiskt är ni så långt in i ert förhållande, att du heller inte tvekar att hjälpa till med att avlägsna din kärestas finnar.

7. Toalett-larmrapporter

Förr i tiden gjorde ni båda två en big deal av att hålla toaletten snygg och ren, så din bättre halva inte skulle tro att du gjort annat än att borsta tänderna och tagit ett bad därinne. I dag kan det lätt ligga ett använt plåster, en ihoprullad binda eller lite använd tandtråd och vänta på den andra. Toalettborsten blir för övrigt också försummad i en sådan grad, att man skulle kunna tro, att er toalett blivit levererad med bruna fartränder.

8. Smutsiga badvanor

Då ni möttes, duschade ni båda två hela tiden. I dag går det längre och längre innan ni känner att ett bad är i sin ordning. En otvättad armhåla eller det som är värre, går nog bra, precis som att det i övrigt också är helt okej att kissa i duschen. 

Sponsrat innehåll

Andra läste även