9-årig pojke har gjort en rörande present till sin pappa: hans reaktion har delats överallt

Videon med pappan har gjort succé på nätet!

Den 9-årige pojken, Sam, tog betet av sin far, Aaron Gouviea, när han blev både chockad och berörd när han såg en mycket speciell gåva. 

Och han döljer inte att det är alla föräldrars dröm, som han nyligen kunde nicka igenkännande till. 

Sam har också lagt ner mycket tid och tanke på att göra en handgjord present till sin far, och reaktionen från Aaron har lämnat ett hav av människor med tårar i ögonen. 

Denna rörande historia har spridit sig som en löpeld och har redan samlat på sig över 13 miljoner visningar på den populära plattformen TikTok, där Aaron delade en video med den underbara gåvan. 

Den här stolta pappan, Aaron, berättar i en brutalt ärlig intervju hur hans son har gått på sykurser i över ett år och blivit inspirerad av sin gammelfaster Val, som är otroligt duktig på symaskinen. 

Val har alltid gjort de mest fantastiska presenterna till familjen och Sam drogs till denna fascinerande förmåga att skapa något vackert från grunden. Det är därför Sam har lärt sig mycket av sin gammelfaster och bestämt sig för att ta sin kreativitet till nya höjder. 

Den lokala butiken, Franklin Mill Store, har också varit en värdefull inlärningsmiljö för Sam, som har skapat flera fantastiska handarbeten hittills, inklusive kattpyjamas till sin bror, vackra pannband, en klänning till sin kusin, ett örngott och nu en skjorta för hennes får. 

Aaron tar också av hatten för sin son då han är djupt imponerad av sin sons talang och hedrad över att Sam ville ge honom denna unika gåva. 

Men det stannar inte här. 

Denna kärleksfulla och begåvade familj fortsätter att inspirera och sprida glädje med sina kreativa projekt. Aaron har redan avslöjat att Sam redan arbetar på en skjorta till sin mamma så att hon inte känner sig utanför. 

Sponsrat innehåll

Andra läste även