De här råden borde alla män läsa!

Justice Schanfarber är en amerikansk äktenskapsrådgivare som följs av människor från hela världen. 

Det är något med sättet Justice vinklar frågor som väldigt många kan känna igen sig i.

Den populära rådgivaren har en egen blogg där han delar med sig av sina bästa tips. Inlägget nedan är ett av rådgivarens mest populära.

Därför lämnar kvinnor män de älskar

Det är en enkel sanning som alla män behöver veta. Det är att kvinnor lämnar män de älskar. Det är hemskt för dem, det krossar deras hjärtan. Men det gör de. 

Äktenskapsrådgivaren fortsätter med att förklara att det förstås kan finnas många anledningar till att kvinnor lämnar sina män, men det finns framför allt en anledning som återkommer, och som han vill att alla män ska vara medvetna om:

Kvinnor lämnar sina män när han inte är närvarande. Han jobbar, spelar golf, tittar på tv, fiskar. Listan är lång. Dessa män är inte onda. De är goda män, de är bra fäder, de försörjer familjen ekonomiskt. Det är trevligt och vänligt. Men de tar sina fruar för givna. De är inte närvarande. 

Fruarna som kommer in på mitt kontor säger till mig att det är läskigt när du inser att förlusten av din man inte är outhärdlig. Ibland gråter de. Män: Jag säger inte vad som är rätt och fel, jag säger bara vad jag ser. 

Han fortsätter med några goda råd.

Kvinnor vill att du ska känna henne. Hon vill inte ha tanklöst eller snabbt sex.  Hon kommer att känna din passion. Kan du känna din passion? Kan du visa henne det? Inte bara din passion för henne eller för sex, utan din passion för att vara vid liv. Har ni det? Det är det mest attraktiva med dig. Om du har tappat bort det, varför? Var försvann den? Ta reda på. Hitta det.

Då är det viktigt att ta reda på om du är närvarande i din frus sällskap: 

Om du tror att du är närvarande med din fru, försök lyssna på henne. Börjar dina tankar fly? Lägg märke till det. När du tittar på henne, hur djupt ser du på henne? Titta igen, titta djupare. Möt hennes blick och håll den längre än vanligt, längre än den är bekväm.

Om hon frågar dig vad du gör, berätta för henne att du tittar in i henne. Att du vill se henne för den hon är. Att du är nyfiken på henne. Efter alla dessa år kommer du fortfarande att få reda på vem hon är, varje dag. Men säg det bara om du verkligen menar det, om du vet att du talar sanning.  

Schanfarbers fortsätter med att föreslå att alla frånvarande män bör ägna fem minuters full uppmärksamhet åt sin fru varje dag. Det borde trots allt vara en överkomlig uppgift.

Justice Schanfarbers populära blogginlägg kan läsas i sin helhet  här .

Håller du med äktenskapsrådgivaren? Dela i så fall med dig av hans tips så att så många män som möjligt läser detta!