Amanda behöver lämna planet efter att hennes resväska vibrerar: då inser hon sitt pinsamma misstag

Flygplatspersonalen tvingar Amanda att öppna sin vibrerande resväska – som bjuder på en rejäl överraskning!

En Instagram-influencer kände sig djupt generad när hon blev eskorterad av flygplanspersonal för att avhjälpa ett surrande ljud från hennes bagage. Det som orsakade detta ljud var något ganska privat och många kunde lätt räkna ut vad det var.

I en viral video, filmad av en nära vän, kan man se den generade Amanda Diaz Rojas ta tag i sin resväska och lämna planet. Personalen väntade tålmodigt på henne, vilket också fångades på film.

Vidare i videon kan man se hur Amanda kämpar för att täcka sitt ansikte samtidigt som hon försöker diskret stänga av den vibrerande leksaken som orsakade ljudet i hennes resväska. Hon lyckas dölja den under en hög av kläder i ett försök att hantera situationen.

På sociala medieplattformen TikTok skrev hon som kommentar till videon: ”När hela planet visste varför din resväska surrade”, och den fick snabbt nästan 13 miljoner visningar.

Till lycka för alla inblandade tog flygplanspersonalen händelsen med godmodigt humör och försökte istället skapa en lättsam stämning tillsammans med passageraren.

Inom kort efter att videon publicerats översköljdes den av hundratals kommentarer från andra användare på TikTok som fann den underhållande.

En anställd på flygplatsen påpekade att de kunde se leksaken på röntgen och skämtsamt tillade: ”Vi väntar på att se vem som hämtar väskan och jag kommer att säga ’ni är äckliga’.”

En annan användare delade sin egna lärdom från en liknande situation: ”Det här hände mig en gång och nu tar jag alltid ut batterierna först.”

Ytterligare en person delade en liknande pinsam händelse: ”Det här hände min man. Men det var hans elektriska rakapparat som var på. Alla tittade hela tiden på mig.”

En fjärde användare försökte försvara Amanda genom att antyda att leksaken faktiskt var en medicinteknisk produkt för ryggproblem: ”Hon har helt klart problem med ryggen. Det är bara en medicinteknisk produkt.”

Sponsrat innehåll

Andra läste även