Amy och Dannys intima beteende som tittarna aldrig fick se

Sommaren har anlänt till Sverige på allvar och landets barn ser nu fram emot skolavslutningar och sommarlov. Vad vore en skolavslutning utan barnens härliga sång, fylld av psalmer och traditionella visor?

Inför dessa glädjefyllda tillfällen har artisterna Danny Saucedo, 38, och Amy Deasismont, 32, skapat en rörande duett i samarbete med stiftelsen Min stora dag.

Enligt stiftelsens hemsida:

”Min Stora Dag är en rikstäckande välgörenhetsorganisation vars uppdrag är att uppfylla önskningar och sprida livsviktig glädje till barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser”.

Foto: TV4

Deras sång är en nytolkning av den välkända psalmen En vänlig grönskas rika dräkt, som ofta sjungs just vid skolavslutningar.

Men popduon har bestämt sig för att ge låten en ny titel, 201, som en hyllning till de barn som på grund av sjukdom eller diagnoser missar speciella ögonblick som skolavslutningar.

Danny Saucedo och Amy Deasismont gästar Nyhetsmorgon – närgångna beteendet

I och med låtsläppet gästade Amy och Danny programmet Nyhetsmorgon på TV4. Där fick tittarna även en liten tjuvtitt på deras känslosamma duett, inspelad i en idyllisk miljö vid en sjö.

När programmet återgår till studion där Amy och Danny pratar med programledarna Maria Forsblom, 37, och Anders Pihlblad, 56, avslöjas något oväntat för tittarna.

Maria Forsblom nämner nämligen en detalj som undgått kamerorna.

– Välkomna hit, det var fint att få se er under tiden som vi spelade musikvideon för ni var så på varandra, säger Maria Forsblom med ett leende och gestikulerar.

De två artisterna skrattar och Danny tar ordet:

– Just den där scenen när vi står och sjunger med varandra, vi höll på att skratta ihjäl oss. Det var så kul och så pirrigt, säger Danny Saucedo.

– Och de bara ”titta på varandra”, fyller Amy Deasismont i och syftar på produktionen.

Sponsrat innehåll

Andra läste även