Anklagelserna mot mamman till ”världens vackraste tvillingar” – kritiken efter beteendet mot döttrarna

De nio-åriga tvillingarna Ava och Leah poserade tillsammans med sin mamma på Instagram.

Nu får mamma Jaqi massiv kritik efter deras senaste bild och följarna riktar hårda anklagelser mot mamman.

Redan när tvillingarna föddes kallades de för världens vackraste tvillingar. När de var sex månader gamla hade de fått förfrågan om att bli modeller.

När tjejerna fyllde sju år den 7/7/2017 såg deras mamma Jaqi datumet som ett tecken och publicerade ett foto på döttrarna på Instagram. Efter det hörde flera modellagenturer av sig och tvillingarna fick modellkontrakt.

Jaqi startade ett Instagram-konto åt döttrarna som gick från 15 000 följare till 150 000 följare på bara några månader. Idag har kontot 1,8 miljoner följare och tjejerna har modellat för flera stora agenturer och klädmärken.

Men nu har mamma Jaqi hamnat i blåsväder. På en ny bild på Instagram poserar hon tillsammans med döttrarna och gör samtidigt reklam för morgonrockar. Under bilden skrev hon:

”Jag älskar våra personliga, jättesjuka och bekväma matchande morgonrockar. De är den perfekta julklappen att både ge och få”.

Hon gav också en rabattkod till morgonrockarna.

Detta fick flera följare att bli arga. Många riktar kritik mot henne och anklagar henne för att utnyttja döttrarna för att tjäna pengar, skriver Daily Star.

Jaqi slår tillbaka mot anklagelserna och hävdar att världens vackraste tvillingar älskar modellandet och hon tycker det är jobbigt när folk anklagar henne för att ta ifrån dem deras barndom eller försöka tjäna pengar på döttrarna.

Redan år 2017 valde mamman att berätta hur hon såg på att döttrarna gett sig in i modell-världen så tidigt.

– Jag gav mina döttrar alternativet att testa på modellandet, vid sidan av deras dansträning och simning som de höll på med varje vecka. Jag var inte speciellt förvånad över att de började hoppa upp och ner av glädje, sa hon då till Daily Star.

Sponsrat innehåll

Andra läste även