Anna Books ärliga ord om Pernilla Wahlgren: ”Hon är…”

En ny härlig sommar och en ny säsong av ”Allsång på Skansen”.

Återigen är det Pernilla Wahlgren, 56, som leder den klassiska SVT-showen från Sollidenscenen på Djurgården.

Varje tisdag under åtta veckor hjälper Pernilla semesterfirarna att sjunga med i ”Stockholm i mitt hjärta”. Inför premiären berättade hon för Nöjeslivet:

”Det känns skitkul, faktiskt. Nu är man varm i skorna och man vet att det var en otrolig sommar. Så nu vill man ju bara ha en sån till,”

Foto: SVT

Förra sommaren blev en riktig succé, även om det till en början fanns osäkerhet kring hennes mottagande.

Många var nyfikna på hur hon skulle tas emot, men det visade sig att hon passade perfekt i rollen.

”Jag är så glad. Det var ju det man inte visste innan. Hur ska det här mottas? Så det känns så skönt att jag kan kliva in nu och veta att det funkade förra sommaren. Jag kommer inte göra om mig själv eller göra om programmet. Så jag hoppas att de kommer att tycka om mig även i år,” säger Pernilla.

Delade åsikter om Pernilla Wahlgrens roll

Trots sin framgång möter Pernilla både kritik och beröm. Tommy Körberg, en nära vän till familjen Wahlgren/Ingrosso, ansåg att SVT gjorde ett lite tråkigt val när de valde henne som programledare istället för att ge en mindre känd talang chansen att växa.

”Jag tyckte det var lite för lättköpt utav dem. De fostrar inte några nya, det blir lite över… för mycket aggressiv marknadsföring om man säger så,” sa Körberg till Hänt.

Foto: TV4

Anna Book hyllar Pernilla

Pernilla får också mycket stöd från andra, inklusive schlagerstjärnan Anna Book. Anna tycker att Pernilla gör ett fantastiskt jobb som allsångsledare.

”Det blir inga problem att hålla i succén från förra året. Tycker Pernilla gör Allsången väldigt bra. Charmig, rolig, bjussig, folklig & härligt lättsam med artisterna, tycker faktiskt hon är den bästa kvinnliga allsångsledare som Allsången haft. Dessutom kör hon alltid väldigt bra egna nummer som detta, väldigt bra & roligt,” skrev Anna Book i en Instagram story.

Vi håller med om Anna Books vänliga ord – Pernilla är verkligen strålande i sin roll som allsångsledare. Vi ser ivrigt fram emot ännu en fantastisk sommar med ”Allsång på Skansen”.

Sponsrat innehåll

Andra läste även