Äntligen killar! Här är nya pungsvett-fria kalsongerna: ”Håller juvelerna torra och svala”

Annons

I dessa frostiga tider känns sommaren som en evighet bort. Men om du vill ligga i framkant så ska du spana in de här godingarna. De här revolutionerande kalsongerna är nämligen ett måste för alla killar på sommaren.

Har du gått runt en svettig sommardag och drömt om ett par pungsvett-fria kalsonger? Då är det här din lyckodag, för nu är de nya kalsongerna från JustWears här.

De är designade för att hålla ditt ”paket” svalt och är både bekväma och bra för fertiliteten!

Kalsongerna ger dig en helt svettfri dag, utan att pungen och penis klibbar fast i varandra. Kallingarna från JustWears har nämligen en speciell detalj, en liten ficka för penisen, vilket håller den åtskild från pungen och därmed inte blir överhettad.

JustWears

”Håller juvelerna torra”

Enligt 1177 mår testiklar bäst vid runt 34 grader, vilket är något lägre än medeltemperaturen för en människokropp, som brukar ligga runt 37 grader.

Genom JustWears kalsongers konstruktion får pungen mer utrymme och slipper på så sätt bli varm. Därför blir det lättare att nå idealvärmen på 34 grader helt enkelt.

”Håller juvelerna torra och svala” står det på JustWears hemsida.

Annons
Annons
JustWears

Träffades i Thailand

Kalsongerna är gjorda av ett material som utvinns ur bokträd och har ventilation på undersidan, för att uppnå perfekt temperatur.

Grundarna av företaget JustWears är killarna Alex och Yang, som träffades på ett vandrarhem i Thailand. I den tropiska hettan var de båda överens om att det borde finnas pungsvett-fria kalsonger.

De började samla in pengar på nätet via olika kampanjer och deras affärsidé gjorde verkligen succé. Hittills har över 65 000 par kalsonger sålts över hela världen.

Annons
JustWears

Hur kommer man då över de här godingarna? Du kan beställa dem på företagets hemsida, och är inte alls särskilt dyra med tanke på deras unika egenskaper.

Ett par JustWears-kalsonger kostar ungefär 150 kronor och finns i flera olika modeller och färger.

Visst är det en häftig idé? Dela gärna artikeln och tipsa dina manliga vänner och varför inte inhandla ett par som Alla hjärtans dag-present?

Sponsrat innehåll

Andra läste även