Är det här världens svåraste pussel? Här kan du köpa omöjliga pusslet med genomskinliga bitar

Har du ett bra tålamod? Då kan det här till synes omöjliga pusslet vara den perfekta julklappen!

Att lägga pussel är en skön avkoppling och vissa är dessutom riktigt duktiga på det. Men om du vill ha en ny utmaning så är det här pusslet någonting för dig.

När vi lägger pussel brukar man börja med att sortera bitarna efter färg och motiv, något som helt går bort när du ska lägga det här galna pusslet.

Pusslet saknar motiv, eller ja motivet blir väl ditt bord eftersom bitarna är genomskinliga.

Etsy

Pusslet finns att köpa på sajten Etsy och kommer i olika svårighetsgrader. Den lättaste versionen har endast nio bitar medan den svåraste, ”Crazy”, har hela 144 osynliga pusselbitar.

Som om det inte vore nog så blir bitarna mindre i takt med svårighetsgraden för att ytterligare öka frustrationen hos stackaren som ska lägga det.

Recensionerna på sajten vittnar också om hur svårt det här pusslet faktiskt är att lägga:

”Min man slog vad med mig om att han kunde bygga ihop pusslet på en timme. Han älskar utmaningar och är bra på dem. Men istället för en timme tog det tre”, skriver en användare (låt oss hoppas att denna recension inte gäller pusslet med 9 bitar).

”Jag kryssade i att jag älskar det. Men sanningen är att jag hatar det. OMG, vad svårt. Det tar sån tid att försöka lista ut vilken bit som kan passa, men att sedan vända den runt, upp och ned, runt igen. Det tog mig ungefär 8 timmar att göra klart det som är 12 x 12. Ge detta till någon du älskar/hatar”, skriver en annan.

”Jag hade kul och nu har jag ett underbart verk att skryta om”, skriver en tredje.

Den perfekta julklappen för dig som älskar pussel, eller att ge till någon du verkligen hatar!

Sponsrat innehåll

Andra läste även