Är du med rätt partner? Här är det du ska hålla utkik efter

Hur vet jag om den här personer är rätt för mej? Den frågan har vi alla ställt oss någon gång i en relation, men det är inte alltid vi har ett självklart svar.

I en intervju med Nyheter24 ger Charlotte Sander sin syn på saken. Hon är relationsexpert och samtalsterapeut och berättar hur man kan veta om man hittat sin ”soulmate”.

Charlotte driver även sajten Relationsexperten där hon erbjuder råd och samtal kring förhållanden och kärlek.

”Många tror att de träffat den rätta”

Charlotte Sander menar att vi alltid är i olika stadier i livet och att hitta den rätta för din situation just nu är det viktiga.

– Först och främst så kan ”den rätte” variera tror jag. Det som är den rätte för en nu, kanske inte kommer vara det senare i livet, berättar Sander för Nyheter24 och fortsätter:

– Vi tränar oss på tror jag att hitta den rätte. Kanske handlar det också om att desto äldre man blir desto bättre vet man vad man mår bra av och vad man vill ha. Eller så är det så att man också kommer till insikten om att vara den rätte för sig själv först.

couple sitting on the field facing the city
Källa: Unsplash

Enligt Charlotte så kan man aldrig vara helt säker på att ens partner är den rätta. Däremot går det att känna vad som känns bra just nu och att förhållandet är det man tänkt sig.

– Dock möter jag många människor som trott att de träffat den rätte och ger allt i relationen lite för tidigt, med stor besvikelse som följd. Därför brukar jag säga att skynda långsamt är bra för att se om den rätte känns rätt inte bara i förälskelsefasen utan även i vardagskärleken som ju kan tyckas lite grå ibland. 

Sponsrat innehåll

Andra läste även