Är Pernilla Wahlgren pinsesstårtan i Masked singer?

Därför spekulerar fansen att Pernilla Wahlgren är Prinsesstårtan i Masked Singer.

Pernilla Wahlgren verkar vara frånvarande på precis rätt tidpunkter enligt fansen av Masked Singer, och detta har fått spekulationerna att florera!

Fredagsunderhållningen Masked Singer har återvänt till våra skärmar! Bland årets maskerade deltagare finns Bergatrollet, Lejonet, Prinsesstårtan, Pandorna, Skyddsängeln, Discokulan, Kameleonten, Snögubben, Ufot, Väckarklockan, Pirathajen och Skelettet. I premiäravsnittet tvingades Snögubben att lämna tävlingen efter en tuff duell mot Discokulan, och under masken fanns VM 94-hjälten Tomas Brolin, 54.

Precis som tidigare år leds programmet av David Hellenius, 50, som tar oss genom showen tillsammans med sina utmärkta jurymedlemmar: Felix Herngren, 57, Nour El-Refai, 36, och Måns Zelmerlöw, 37.

Foto: TV4

Även Pernilla Wahlgren, 56, är med i årets säsong – men inte varje vecka. Varannan fredag ersätts hon av en annan jurymedlem, en förändring som programmet motiverade med att de andra jurymedlemmarna är avundsjuka på hennes tidigare framgångar med sina gissningar.

När Pernilla och David gästade Nyhetsmorgon inför säsongens start förklarade de att det är hennes hektiska schema som ligger bakom detta.

– Nu ställde de ett krav att Pernilla skulle vara borta fyra gånger och de fick bestämma en ersättare som hoppar in, säger David.

– Rimligt, men det kan också bero på att jag har en show och turné, adderar Pernilla.

Tittarna trot någonting annat – detaljerna som avslöjar

Det är dock inte denna förklaring som fansen köper. Istället tror de att anledningen till Pernillas frånvaro varannan vecka har en helt annan förklaring. De tror nämligen att hon gömmer sig under en av maskerna – närmare bestämt under Prinsesstårtan!

Alla masker i ”Masked singer Sverige” 2024. Foto: Magnus Ragnvid / TV4.

”Prinsesstårtan är Pernilla Wahlgren”, säger en av fansen med säkerhet.

”Jag tror att prinsessan är Pernilla Wahlgren”, säger en annan lite mer blygsamt.

”Jag tror att Prinsesstårtan är Pernilla Wahlgren eftersom hon inte är med i juryn varannan vecka”, tror en tredje.

”Hon är borta varannan vecka totalt 4 gånger. Exakt när Prinsesstårtan syns”, motiverar en fjärde.

Dock är inte alla övertygade om denna teori. Bland allmänhetens gissningar finns en mängd andra namn som de tror kan dölja sig bakom Prinsesstårtans mask. På TV4:s officiella Masked Singer-instagram slängs det fram olika förslag; bland dem nämns Tina Nordström, Sarah Dawn Finer, Camilla Läckberg, Annie Lööf, Lisa Ajax, Camilla Hadid och Petra Malm.

Vem som faktiskt gömmer sig under masken återstår att se!

Sponsrat innehåll

Andra läste även