”Samla dina tankar i ensamhet innan jag går ut” var kanske något som Casper Janebrinks – Arvingarnas frontman – borde ha tänkt på tidigare. Nu avslöjar han sanningen om sin otrohet och erkänner allt.

Casper Janebrink, 51, är utan tvekan den största stjärnan i dansbandet Arvingarna, och som vi dessutom kunde se i finalen av Melodifestivalen senast. Den rutinerade musikern extraknäcker även som inhoppare i TV4-klassikern Bingolotto.

Men allt är inte guld och gröna skogar för den gladlynte musikerns liv. Nu har han erkänt för allmänheten om sin otrohet mot sin yngre hustru, Helena Janebrink, 42.

Casper och Helena har varit ett par i över 20 års tid. De gifte sig för 18 år sedan och enligt egen utsago har paret alltid varit tighta, och Casper har tidigare uttryckt i intervjuer att han vill skydda familjen från offentligheten, vilket är en av anledningen till att hans hustru figurerar så lite i media.

Äktenskapslyckan har inte alltid varit självklar

Nu berättar Casper Janebrink att parets äktenskapliga lycka dock har varit hotad på ett sätt som vi aldrig hade kunnat föreställa oss. Det framkommer att sångaren har varit otrogen mot sin hustru, Helena. Detta erkänner han i podden ”Fördomspodden”.

Casper Janebrink tillsammans med sin hustru, Helena Janebrink.

– Om det är svårt för alla? Ja, jag tror nog att alla äktenskap har ups and downs, så klart. Sedan om det går så långt att man är otrogen, det vet jag inte riktigt, berättar Casper i podden, som drivs av Emil ”Hipster-Emil” Persson, 35.

Emil Persson hade själv en affär med SVT-stjärnan Caroline Neurath, 35, vilket ledde till att hennes äktenskap med Niclas Engsäll, 45, fick sig ett slut.

Casper Janebrink verkar dock ha en lite mer lättsammare syn på otrohet än vad Niclas Engsäll har, som aldrig kunde acceptera att hans hustru bröt det äktenskapliga löftet.

– Ja, alltså, 20 år tillsammans. Det är klart att det händer något, kanske. Upp och ned. Det är aldrig roligt att prata om egentligen, men säger man ”nej, nej, nej, det har inte hänt någonting på 20 år”, så tror jag att de flesta ljuger, berättar Casper vidare i podden.

Blev du förvånad över Casper Janebrinks otrohetserkännande? Eller vet du någon som verkligen älskar Arvingarna och skulle vilja ta del av detta? Glöm då inte att dela artikeln!